Moment incredibil în parcare, o maşină dispare în câteva secunde. De vină ar fi ploile torenţiale VIDEO

O mașină parcată într-un complex rezidențial din Mumbai a fost înghițită complet de o groapă apărută din senin după ploile torenţiale generate de muson. Imaginile cu momentul surprins de un martor au devenit virale pe rețelele de socializare.

14 iun. 2021, 14:53
Moment incredibil în parcare, o maşină dispare în câteva secunde. De vină ar fi ploile torenţiale VIDEO

Se pare că pe locul respectiv ar fi fost o fântână care ar fi fost acoperită cu beton, iar după ploile torenţiale acesta s-a înmuiat.  Inspectorul principal de poliție Nagraj Manjre, de la divizia de trafic Ghatkopar, a declarat pentru The Indian Express: „Credem că structura de beton a cedat treptat de-a lungul anilor, iar precipitațiile abundente au dus la incident”.

Maşina, un Hyundai Venue, a fost scoasă din groapă de o macara şi, în acelaşi timp ce incidentul a declanșat și reacții hilare în mediul online. „A fost o fântână în locul respectiv. Unii oameni l-au acoperit cu plăci de beton și au început să parcheze mașini peste ea”, a confirmat un oficial local. Deși luminile mașinii par să fie aprinse în videoclip, nimeni nu se afla în interiorul vehiculului în acel moment și nimeni nu a fost rănit, au transmis autoritățile locale.

Citeşte şi Catastrofă lângă Mumbai, zece oameni au murit în urma prăbuşirii unei clădiri. 25 de persoane se află încă sub dărâmături

Dr. Kiran Doshi (67 ani), proprietarul mașinii, a declarat că a fost informat despre incident de către bărbatul care spală mașinile rezidenților, potrivit The Indian Express. „Imediat m-am repezit la fața locului și am văzut că mașina care se scufunda în fântână. Apoi am filmat un videoclip”, a spus acesta. Complexul de locuințe a fost construit acum mai bine de 80 de ani, iar fântâna a fost acoperită cu aproximativ 40 de ani în urmă.

Citeşte şi Ploile musonice fac prăpăd în India. Cel puţin 11 persoane au murit, după ce o clădire s-a prăbuşit

Ploile torenţiale au făcut zeci de victime până acum şi în acest sezon musonic, în India.