Moment inedit la teatru! Doi actori români s-au căsătorit pe scenă la finalul spectacolului, în fața tuturor

Moment inedit pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" din Galați. Actorii din rolurile principale ale s-au căsătorit pe scenă, la finalul spectacolului.

22 mai 2022, 17:21
Moment inedit la teatru! Doi actori români s-au căsătorit pe scenă la finalul spectacolului, în fața tuturor

După ce au jucat în spectacolul „Pescuitorii de perle“ de George Bizet, actorii principali și-au unit destinetele, în fața tuturor spectatorilor. A fost, practic, o continuare a scenariului din piesă, doar că în relitate.

În spectacol, Leila, interpretată de soprana Lorena Sanda, și Nadir, interpretat de tenorul Adrian Mărginean, au o poveste frumoasă de dragoste pe insula Ceylon. Relația le e pusă la încercare de principiile religioase, de trădare, gelozie. Ei rămân împreună, dar au un viitor incert. În realitate, însă, după încheierea spectacolului, au continuat povestea, dar au schimbat finalul, făcându-l mult mai sigur și fericit, potrivit monitoruldegalați.

Căsătoria celor doi actori i-a lăsat fără cuvinte pe spectatori. Aceștia au privit uimiți și fericiți la ce s-a întâmplat pe scenp.

Lorena Mărginean – mireasă: „Noi suntem exemplul că opera este vie şi că merită dusă mai departe pentru că iată, creează sentimente care pot să se prelungească şi în realitate”.

Adrian Mărginean – mire: „Ne bucurăm că ceea ce ce simţim am putut să împărtăşim cu toată lumea”.

Nașul celor doi a spus că este, probabil, pentru prima dată în istoria operei române când doi actori se căsătoresc pe scenă după spectacol. „Ce poate fi mai frumos ca doi tineri care se iubesc, care cântă frumos, protagoniştii acestei seri, să-şi aducă dragostea, să-şi aducă casa, să-şi aducă iubirea lor aici pe scenă în faţa tuturor”, a spus Teodor Niță, nașul lor.

Spectatorilor le-a plăcut foarte mult atât spectacolul, cât și momentul emoționant al căsătoriei celor doi. „O surpriză adevărată. M-a bucurat. M-a uns pe suflet”, a spus o tânără spectatoare.

La final, tot colectivul artistic și spectatorii au fost invitați în foaier la o cupă de șampanie.

Citește și Români, mare atenție la ofertele false de vacanță de pe internet! Hackerii clonează site-uri oficiale de turism

Citește și ANAF, primii pași spre digitalizare. Românii scapă de birocrație, anunțul a fost făcut chiar de președintele instituției