Moment JENANT pentru o cunoscută actriţă, pe covorul roşu. Un ACCIDENT vestimentar i-a stricat seara FOTO

Hayden Panettiere a făcut furori cu ţinuta sa la Environmental Media Awards, la Los Angeles, însă tocmai rochia care a plasat-o în centrul atenţiei a făcut-o şi protagonista unui moment absolut jenant.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 13:05

Hayden Panettiere a trecut printr-un moment jenant la Environmental Media Awards, atunci când rochia ei sexy, din dantelă neagră, a cedat la cusături, lăsând-o mai expusă decât şi-ar fi dorit vreodată să fie la un asemenea eveniment. Material pretenţios, dantela a cedat la cusături, iar Hayden a apărut în fotografiile de pe covorul roşu, în care îşi sărută cu foc fratele, cu gaură foarte vizibilă la subraţ, detaliu care nu a putut fi ascuns nici măcar de inelul cu diamant de 6 carate pe care l-a primit de la logodnicul său, pugilistul Wladimir Klitschko, bijuterie estimată la jumătate de milion de dolari.

Hayden Panettiere a intrat în lumea filmului încă din copilărie, când a jucat în mai multe seriale precum One Life to Live sau Aliens in the Family. În 2002, când avea 14 ani, a fost distribuită în rolul Maddie Harrinton în cunoscutul serial Ally McBeal. Cel mai bine este, probabil, cunoscută, pentru rolul său din serialul TV „Heroes„, în care a interpretat personajul Claire, iar în prezent este distribuită în rolul lui Juliette Barnes în Nashville.

Hayden Panettiere a jucat şi în filme de la Hollywood, între care Remember the Titans.