Moment neaşteptat pentru Oana Lis după ce a anunțat că are cancer. Ce i s-a întâmplat vedetei la scurt timp după ce a făcut anunțul

În urmă cu o lună, Oana Lis a primit diagnosticul de cancer de piele. Între timp, vedeta a suferit şi o intervenţie chirurgicală, dar foarte puţini au fost cei care au ştiut necazul ei.

28 mart. 2023, 11:31
Moment neaşteptat pentru Oana Lis după ce a anunțat că are cancer. Ce i s-a întâmplat vedetei la scurt timp după ce a făcut anunțul

Oana Lis a fost copleşită cu mesaje de încurajare după ce a făcut publică vestea. Pe contul ei de Instagram, vedeta a primit o sumedenie de recomandări pentru întărirea imunităţii.

„Ptr ridicarea imunității: plimbările în pădure💚 așa se sporește puterea sistemului imunitar cu 200 de ori și efectul durează 3 săptămâni… Deci săptămânal ar fi și mai bine dacă am profita de energia padurilor💙”

„Hallo Oana ptr imunitate polen propolis si laptisor de matca”

„Laptisor de matca crud…polen crud..pastura…propolis si miere”

„Fără stres, always smile, gândește pozitiv. La mine funcţionează 😍😍 Multă sănătate!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Oana Lis, care au impresionat-o enorm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Lis (@oanalis1)

Oana Lis, diagnosticată cu cancer. Cum se simte soţia lui Viorel Lis după ce a fost operată: „Nu aveam niciun simptom!”

Oana Lis a dezvăluit că nu avea simptome, dar s-a dus să-şi facă analize de rutină de teamă că perioada stresantă pe care a traversat-o de când s-a îmbolnăvit Viorel ar fi putut avea repercusiuni asupra sănătăţii sale.

Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a povestit Oana Lis în emisiunea La Măruţă

Citeste si Momente de cumpănă pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor: ”Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng”

Soţia fostului edil a povestit că, în urmă cu aproape doi ani, a observat că are o pată pe corp, dar pentru că nu o deranja, nu i-a dat atenţie. Pata s-a mărit cu timpul şi din acest motiv Oana a decis s-o verifice.

Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a mai spus Oana Lis.