Momente de cumpănă pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor: ”Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng”

De când starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat, viața Oanei Lis a devenit un coșmar. Cei doi au trecut prin foarte multe momente dificile și au avut probleme serioase cu banii, astfel încât blondina a fost nevoită să își amaneteze verigheta.

22 mart. 2023, 13:27
Momente de cumpănă pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor: ”Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng”
Momente de cumpănă pentru Oana Lis! Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor

Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor. Recent, Oana Lis a împlinit vârsta de 44 de ani, însă nici în acest an nu a organizat o petrecere în cinstea acestui eveniment așa cum o făcea în anii din urmă.

Citește și Oana Lis, glume pe seama lui Viorel, chiar de ziua fostului edil al Capitalei: „Suntem norocoși că nu mâncăm colivă”

 Soția lui Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor

Oana Lis a dezvăluit că nu are chef de petreceri și asta pentru că în ultima vreme atât ea, cât și soțul său au trecut prin momente cumplite,  însă în cele din urmă a reușit să le facă față, iar asta a ajutat-o să devină din ce în ce mai puternică.

Blondina care în urmă cu câteva zile a împlinit vârsta de 44 de ani a mărturisit că nu a organizat nicio petrecere în cinstea evenimentului din cauza stării de sănătate a soțului său, dar și a problemelor care au epuizat-o.

„Da, sunt văzută ca o femeie puternică și eu mă simt puternică pentru că fac multe în acest moment din viața mea și am învățat să mă susțin și pe mine, și pe alții. Fetița a devenit femeie. Dar e greu să fii puternic și să te arăți puternic. Cine trece prin asta știe cum e. Numai eu știu de câte ori am plâns la volan mergând. Numai eu știu de câte ori am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng că efectiv nu vedeam drumul de lacrimi. Dar sunt încă pe drum și sunt și foarte multe zile senine”, a transmis Oana Lis pe pagina sa de Instagram.

Oana Lis, propunere indecentă primită pe Facebook

Oana Lis este una dintre cele mai active vedete pe reţelele sociale. Şi nu doar că postează des, dar interacţionează şi cu fanii prin intermediul comentariilor, indiferent dacă acestea îi sunt favorabile sau critice. La una dintre cele mai recente postări ale soţiei fostului primar al Capitalei, un comentator i-a făcut o propunere nu foarte decentă.

În ultima perioadă, Oana Lis postează tot mai multe poze provocatoare. Inevitabil, există şi persoane care lasă comentarii nu foarte decente la astfel de fotografii.

Când nimeni nu se aștepta, Oana a primit un compliment atipic de la unul dintre admiratorii săi, acesta mărturisindu-i că și-ar dori să facă un copil cu ea.

„Vreau un copil cu tine, Oana”, a scris unul dintre fanii Oanei Lis în secțiunea de comentarii.

Soția lui Viorel Lis a lăsat fără răspuns această propunere. Este, însă cunoscut faptul că psihologul şi-ar fi dorit enorm să devină mamă. A spus-o chiar ea de nenumărate ori.

”Știti ca eu sunt cât de sincera pot cu voi. Într-o zi ca astăzi, de 1 Iunie, când văd poze la alții…simt regret că nu am si eu pe cineva mic si drag care să mă strige mami… Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată. Dar, na, trebuie să ne asumăm deciziile din viața. Și, oricum fiecare are propria poveste personală de viață…”,  a spus soţia fostului primar, pe rețelele de socializare, cu ceva timp în urmă.

Citește și Oana Lis, experiență terifiantă în timp ce se plimba pe stradă. A fost atacată de mai mulți câini și a fost la un pas să-și piardă viața