Moment penibil pentru Florin Talpan la aniversarea CSA Steaua. A făcut praf premiul primit!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a fost protagonistul unui moment penibil la sărbătoarea a 75 de ani de la înființarea clubului Armatei.

07 iun. 2022, 22:23
Moment penibil pentru Florin Talpan la aniversarea CSA Steaua. A făcut praf premiul primit!
Moment penibil pentru Florin Talpan la aniversarea CSA Steaua

Moment penibil pentru Florin Talpan la aniversarea CSA Steaua. Clubul Sportiv al Armatei a premiat nume importante din istorie, de la sportivi, la foști comandanți, printre care s-a numărat și juristul Florin Talpan.

Florin Talpan s-a îndreptat către scena improvizată pe gazonul din Ghencea și a fost premiat de ministrul Vasile Dîncu și de comandantul Răzvan Bichir. În momentul în care a primit distincția, un foc de artificii a fost declanșat în spatele lui. Juristul s-a speriat, a scăpat premiul și l-a făcut praf!

Vasile Dîncu, anunţul care îi dă fiori lui Gigi Becali: „Voi sprijini cu toate forţele procesul de revenire a Stelei în Liga I”

CSA Steaua a aniversat 75 de ani de la înființare cu un meci al legendelor, în Ghencea, Steaua – România, încheiată 2-2. Meciul a fost prefațat de zeci de minute în care oficialii clubului s-au complimentat reciproc. Trofee, distincții și vorbe dulci au fost împărțite între comandanți și miniștri, dar şi medaliaților olimpici, în frunte cu Anamaria Popescu, Alina Dumitru, Camelia Potec şi Simona Radiș.

Cum au arătat cele două loturi:

România: Florin Prunea, Răzvan Raț, Adrian Iencsi, Emil Săndoi, Gheorghe Mihali, Liviu Ciobotariu, Ovidiu Sabău, Florentin Petre, Paul Codrea, Nicolae Dică, Ionel Dănciulescu, Daniel Niculae, Viorel Moldovan, Cătălin Munteanu, Cristi Dulca, Gabi Popescu, Sorin Ghionea, Florin Cernat, Daniel Pancu, Costin Lazăr, Andrei Cristea, Dumitru Stângaciu, Ciprian Marica. Antrenor: Anghel Iordănescu.

Steaua: Daniel Gherasim, Adrian Bumbescu, Tudorel Stoica, Mirel Rădoi, Marius Lăcătuș, Adrian Ilie, Iosif Rotariu, Denis Șerban, Costel Gâlcă, Jean Vlădoiu, Sabin Ilie, Ilie Stan, Gabriel Boștină, Daniel Oprița, Iulian Miu, Zoltan Ritli, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Cristian Ciocoiu, Mihail Majearu. Antrenor: Ștefan Iovan.