Adrian Corduneanu, alias „Beleaua”, singurele cuvinte despre înmormântarea fratelui său, Costel Corduneanu. Sute de persoane au venit la priveghi

Durerea este fără margini în familia Corduneanu. Înmormântarea lui Costel Corduneanu va avea loc vineri, iar fratele să, zis „Beleaua”, este singurul care a vorbit despre tragicul eveniment.

17 apr. 2024, 19:42
Adrian Corduneanu, alias „Beleaua”, singurele cuvinte despre înmormântarea fratelui său, Costel Corduneanu. Sute de persoane au venit la priveghi
Adrian Corduneanu, alias „Beleaua”, singurele cuvinte despre înmormântarea fratelui său, Costel Corduneanu. Sute de persoane au venit la priveghi

Este o perioadă dificilă pentru familia lui Costel Corduneanu. Ieri a fost prima zi a priveghiului, iar membrii familiei se ocupă acum de ultimele pregătiri pentru înmormântare. Ceremonia funerară va avea loc vineri, la ora 14:00, la Cimitirul „Eternitatea”. Din sânul familiei, Adrian Corduneanu, fratele mai mic al liderului, a fost cel care a făcut primele precizări referitoare la programul înmormântării.

Citește și: Mihaela Bilic își construiește cabană în inima pădurii, pe Valea Prahovei: „Până la Paște mă mut!” Cum arată locuința din văzduh

Costel Corduneanu a trecut în neființă acum două zile, iar acum familia se pregătește pentru cel mai dureros moment: înmormântarea. Ieri, trupul neînsuflețit a fost adus la restaurantul din comuna Breazu, întâmpinat de ropote de aplauze. Sute de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu și să depună coroane de flori.

Adrian Corduneanu își găsește greu cuvintele când vine vorba de fratele său. A postat ieri în mediul online un videoclip prin care anunță că toți cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu pot face acest lucru până vineri, când va avea loc înmormântarea. Aceasta va avea loc la ora 14:00.

„Vreau să vă anunț cu durere în suflet că fratele meu, Costel Corduneanu, a încetat din viață și toți cei care credeți că l-ați iubit și l-ați respectat și aveți plăcerea să vă luați rămas bun, vă așteptăm cu drag la Breazu, la Castel. Aici o să fie priveghiul și după înmormântarea. Care vreți să vă luați rămas bun, vă așteptăm cu drag și totul o să fie bine. Respect”, a spus Adrian Corduneanu, într-un videoclip postat pe Facebook.

Ieri după-amiază, trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost adus la restaurantul din Breazu, unde a fost întâmpinat de sute de persoane cu ropote de aplauze. Momentul a fost marcat de emoție și cântece de jale. Printre cei prezenți în prima zi de priveghi s-au numărat și Costel Biju și Cristi Nucă, care au interpretat melodii triste în memoria lui Costel Corduneanu.

În cadrul primei zile de priveghi, frații interlopului au făcut apariție îmbrăcați în tricouri personalizate, cu imagini din perioada când Costel Corduneanu activa în lumea sportului.

Citește și: Deea Maxer refuză să spună adevărul! Motivul pentru care nu vrea să dea detalii despre divorț: „Nu o să dezvălui niciodată”