Moment şocant la ROMÂNII AU TALENT 2019. „Închideţi televizoarele, o să vomit!”

Românii au talent continuă în forță și cu siguranță va fi din nou lider de audiență. Sezonul 9 este unul plin de surprize de toate tipurile. De la emoții puternice la stări de greață, cam de toate oferă show-ul care-i are acum ca jurați pe Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre. Smiley și Pavel Bartoș adaugă și ei plus valoare producției.

16 feb. 2019, 07:45
Moment şocant la ROMÂNII AU TALENT 2019. „Închideţi televizoarele, o să vomit!”

ROMÂNII AU TALENT 2019. Un american care a doborât recorduri, în ceea ce priveşte ingerarea unor cantităţi uriaşe de mâncare într-un timp cât mai scurt, a venit la „Românii au talent” să demonstreze că poate bea 8 kilograme de ouă.

Un american din Chicago a venit la Românii au Talent pentru a bate recordul mondial la băut ouă crude. Și a făcut-o. Doar că în afara de Florin Călinescu nimeni nu a putut privi cum concurentul bea 125 de ouă. Momentul a fost unul dezgustător, iar Smiley a răbufnit: „Băi, mie îmi vine să vomit. Îmi vine să vomit. Închideţi televizoarele acum”, a spus acesta.

ROMÂNII AU TALENT 2019. „O să vomit direct. Sunt marcată din copilărie. Îmi făcea tata șodou”, a fost reacţia Andrei.

ROMÂNII AU TALENT 2019. „Mă înţeapă ficatul. Mă înţeapă al meu, când ar trebui sa îl înțepe pe el”, a spus Andi Moisescu.

Concurentul nu a mers mai departe. Atât publicul, cât și jurații au avut reacții dintre cele mai „grele”.

Două momente impresionante, de data aceasta pozitiv, au fost cel al unei fetiţe de 11 ani care a prezentat un număr de contorsonism excelent şi cel  al unei fete de romi căldărari care nu s-a sfiit să spună că este ţigancă. A interpretat o piesă de operă, iar vocea ei i-a făcut să plângă pe cei din public. Andra i-a mulţumit pentru prezentarea ei.