MOMENT STUPEFIANT pe scena teatrului: Un profesor A OPRIT PIESA pentru că replicile erau „porcoase”

Un profesor ieşean a urcat pe scena Teatrului Naţional şi şi-a invitat elevii să părăsescă sala. Actorii şi ceilalţi spectatori au privit uluiţi cum elevii se chinuiau sa iasă din rânduri, deranjând toată sala.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 21:52
MOMENT STUPEFIANT pe scena teatrului: Un profesor A OPRIT PIESA pentru că replicile erau „porcoase”

Spectatorii piesei de teatru „Nirvana”, pusă în scenă sâmbătă seară la Teatrul Național din Iași au avut parte de un show la care nimeni nu se aștepta. Deranjat de limbajul murdar folosit de actori, profesorul Sorin Sitea, venit la teatru împreună cu un grup de elevi, a urcat pe scenă, a pus mâna pe un microfon și și-a invitat elevii să părăsească sala, scrie evz.ro.

Profesorul de istorie Sorin Sitea, de la unul dintre cele mai bune licee din Iași, venise să vizioneze spectacolul în cadrul proiectului „Valori culturale românești”.

După câteva minute, s-a ridicat de pe scaun, a urcat pe scenă, a acuzat actorii că folosesc un limbaj vulgar care nu poate fi auzit de urechile unor copii și i-a invitat pe aceștia să părăsească sala. Nimeni nu a știut cum să reacționeze pe moment, piesa a fost reluată după un sfert de oră, timp în care elevii s-au chinuit să iasă din sală.