Moment terifiant în Sălaj! O tânără însărcinată a fost atacată de un câine agresiv

O tânără de 20 de ani, însărcinată, a fost atacată de un câine metis în oraşul Jibou, din județul Sălaj, fiind nevoie de intervenția mai multor persoane, care i-au sărit în ajutor femeii pentru a îndepărta animalul.

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 20:19
Moment terifiant în Sălaj! O tânără însărcinată a fost atacată de un câine agresiv

Incidentul a avut loc vineri seara. Tânăra are mai multe muşcături la piciorul stâng și a fost transportată la spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale, relatează Agerpres. 

Potrivit unui comunicat al Poliției, un echipaj de jandarmi, aflat în patrulare, s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit să îl identifice pe proprietarul câinelui, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Jibou.

Citeşte şi: Caz şocant. O femeie a fost sfâşiată de câine

Jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii prevăzute de art. 12 din OUG nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi, respectiv neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea continuării cercetărilor.