Moment ZDROBITOR. O girafă îşi ia ADIO de la îngrijitorul său aflat pe moarte FOTO

Cine spune că între oameni şi animalele pe care aceştia le deţin sau pur şi simplu le îngrijesc nu se creează o conexiune puternică trebuie să vadă imaginile de mai jos.

RomaniaTV.net
21 mart. 2014, 14:58
Moment ZDROBITOR. O girafă îşi ia ADIO de la îngrijitorul său aflat pe moarte FOTO

Marlo a fost toată viaţa sa de adult îngrijitor de animale la o grădină zoologică din Rotterdam, Olanda, şi s-a ocupat în special de girafe. În timp, el s-a îmbolnăvit însă de cancer şi nu a mai putut fi aproape de patrupedele sale preferate. Ajuns în stadiul terminal al bolii, Marlo a fost internat în spital, însă înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa a vrut să îşi mai vadă o dată animalele, iar rezultatul a fost un moment extrem de emoţionant.

Citeşte şi Un pinguin, îndrăgostit de îngrijitorul său de la zoo: Aleargă după el peste tot VIDEO

Marlo a fost dus cu ambulanţa la grădina zoologică în care lucrase şi a fost dus cu patul rulant până lângă ţarcul girafelor. Una dintre ele a venit până la gardul care delimitează zona, s-a aplecat către Marlo şi l-a atins cu botul pe faţă în ceea ce a părut a fi un sărut de rămas bun.

Citeşte şi Momente înduioşătoare. Cele mai impresionante săruturi ale anului GALERIE FOTO

Momentul emoţionant de care a avut parte bărbatul de 54 de ani a fost posibil datorită unei fundaţii de binefacere care se ocupă cu îndeplinirea ultimelor dorinţe ale celor aflaţi foarte aproape de moarte. „Animalele l-au recunoscut şi au simţit că nu era bine. A fost un moment foarte special”, a spus unul dintre fondatorii asociaţiei, care l-a ajutat pe Marlo să-şi vadă şi colegii alături de care a lucrat vreme de 25 de ani.