Momente cumplite în Brăila! Nouă minori, răniţi după ce o maşină condusă de un adolescent de 14 ani s-a răsturnat

Nouă copii au fost răniţi şi au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau şi care era condusă de un adolescent de 14 ani, s-a răsturnat pe un drum agricol din judeţu Brăila. Băiatul care a condus a ustras maşina de la ferma părinţilor săi, scrie News.ro.

RomaniaTV.net
12 aug. 2020, 08:52
Momente cumplite în Brăila! Nouă minori, răniţi după ce o maşină condusă de un adolescent de 14 ani s-a răsturnat

Accidentul a avut loc marţi seară, poliţiştii din cadrul Politiei Oraşului Ianca fiind sesizaţi cu privire la faptul ca un vehicul s a răsturnat pe un drum agricol aflat in extravilanul satului Plopu, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, agent Geanina Niculae. La fata locului, au fost identificati zece minori, cu vârstele cuprinse între 14 şi 17 ani.

Citeşte şi: Maşină spulberată de un tren de călători în Suceava. Şoferul a murit

Din primele date a reieşit că unul dintre minori, în vârstă de 14 ani, ar fi sustras un vehicul, o Dacia Papuc, din incinta fermei părinţilor săi. Şi-a urcat în maşină 9 prieteni, toţi minori şi au plecat cu maşina, pe un drum agricol. La un moment dat, copilul de 14 ani ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, iar maşina s-a răsturnat.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporala a nouă dintre tineri, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citeşte şi: Accident grav la Vaslui! Un tânăr fără permis a intrat cu maşina pe trotuar acroşând mai multe persoane FOTO

„În continuare se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s a produs evenimentul, urmând a fi luate masurile legale ce se impun. Întrucât, evenimentul nu s-a produs pe un drum deschis circulatiei publice, acesta nu este încadrat ca şi accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Geanina Niculae.