Momente cumplite în familia fetei ucise în coafor. Părinţii Alexandrei, disperaţi: A coborat din casă şi a găsit-o pe maică-sa rece

Părinţii femeii ucise în coafor de fostul iubit, în lacrimi după înmormântare. Cornelia şi Marin Niculae fac un apel la statul român să facă în aşa fel încât nepoţii să ajungă în custodia lor şi să îi poată creşte liniştiţi.

29 ian. 2018, 10:47
Momente cumplite în familia fetei ucise în coafor. Părinţii Alexandrei, disperaţi: A coborat din casă şi a găsit-o pe maică-sa rece

Durere fără margini în oraşul natal al Alexandrei, tânăra ucisă de un subofiţer MAPN într-un salon de coafură. Părinţii nu-şi pot reveni din şoc şi cer cu ultimele puteri ajutor pentru a putea păstra lângă ei pe cei doi copii ai fiicei lor. 

„Copiii sunt la mine. Niciodată nu au lipsit copiii de la mine. Andrei, primul copil din prima relaţie, e crescut de mine de când era mic. Fac tot posibilul, copiii nu îi voi lăsa niciodată. Sunt lăstarele care le-a făcut copilul meu, atât mi-a mai rămas de la ea. Ştefania are 3 ani, ştie că mama ei e la serviciu, e foarte confuză că neamurile o alintă altfel. Rog statul roman să mă ajute să-mi câştig copiii, să nu-i lase nicăieri. Pentru primul copil există hotărâre judecătorească definitivă ca tatăl lui să plătească pensie alimentară 1 milion jumătate, fără drept de vizită. Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, pe cel cu care are primul copil nu am avut putere să-l dau afară din curte„, spune plângând mama Alexandrei, potrivit România TV.

Copilul cel mare al Alexandrei ştie că mama lui a murit. 

„Băiatul ei cel mare ştie. A coborat din casă şi a găsit-o pe maică-sa rece şi a zis că mai pune şi el o dată mâna pe faţa ei cu toate că e rece. Ştie că s-a dus la îngeri sus si va veni pe la el. Seara va iesi si se va uita in sus si va sta de vorbă cu ea si va spune tot ce-l doare pe el”, povesteşte cu lacrimi în ochi tatăl fetei ucise cu sânge rece în coaforul din Titu.  

Vecinii fetei ucise spun că ea o ducea rău cu militarul, că o bătea mereu şi-i cheltuia salariul la păcănele. Fratele criminalului admite faptul că acesta avea probleme cu băutura şi spune că părinţii lui, bătrâni şi bolnavi, sunt devastaţi. Şi fosta soţie a militarului a susţinut că problemele de comportament ale lui Florin Oprea erau cunoscute inclusiv de poliţie, însă nimeni nu a făcut nimic. Femeia a declarat că a depus mai multe plângeri la poliţie pentru că a fost bătută de militar şi că oamenii legii au luat-o în serios abia când acesta a venit la uşa ei cu un topor. Ca să scape de ameninţările lui, fosta soţie spune că a fost nevoită să plece din ţară.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, şi-a urmărit, marţi după-amiază, concubina până la un coafor din localitatea Titu, a intrat după ea şi a înjunghiat-o. Femeia, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată şi medicii au declarat decesul.

Militarul, originar din localitatea Lunguleţu, trăia de mai mult timp cu tânăra în concubinaj, cei doi având împreună un copil.

După comiterea faptei militarul s-a predat la Poliţie, iar cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Bărbatul care şi-a ucis concubina într-un coafor din Titu se numeşte Florin Oprea şi este angajat al Armatei Române din 2009. Criminalul locuia în comuna Lunguleţu, din Dâmboviţa, împreună cu părinţii şi fratele lui. Aceştia au aflat de la televizor teribila veste.

Vezi şi: Tatăl fetei ucise de militar, mărturii cutremurătoare: Mă va urmări toată viaţa, dacă stăteam lângă ea nu murea

Câteva zile mai târziu, o educatoare din Bucureşti a fost înjunghiată de fostul soţ în grădiniţa în care lucra. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, însă a murit câteva ore mai târziu în sala de operaţie. Cei doi divorţaseră, iar femeia avea un ordin de restricţie pentru fostul soţ. Bărbatul a fost prins de oamenii legii când încerca să se sinucidă.