Momente cumplite pentru Ana Baniciu! Mama artistei a murit. Toată familia este în doliu

Ana Baniciu trece prin momente foarte grele. Mama ei s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de artistă pe rețelele sociale.

07 mai 2022, 17:36
Momente cumplite pentru Ana Baniciu! Mama artistei a murit. Toată familia este în doliu

Ana Baniciu a anunțat pe Instagram că mama ei nu se mai află printre noi. Fiica lui Mircea Baniciu a pus și o fotografie alături de mama ei ca să-i rămână ca amintire. Nu a dezvăluit și cauza decesului, însă cei care au comentat la postarea Anei au lăsat să se înțeleagă că mama ei era foarte bolnavă.

Artista a mărturisit că în ultimele luni de zile a stat în permanență alături de mama ei.

„Adina, mama care și-a dedicat întreaga viață copilei ei, care a sprjinit-o și a trăit pentru un singur om… pentru mine! Am stat în ultimele 2 luni alături de ea, am respirat în același ritm și ne-am spus tot ce era frumos și poate am mai uitat sa spunem. Am fost alături de ea până la ultima suflare și am condus-o spre un loc luminat. Mama mea nu pleacă niciodată de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas și mă ghidează!”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Ana Baniciu a dezvăluit că va munci în continuare, așa cum a făcut și până acum, pentru a o face mândră pe mama ei care o va privi din ceruri de acum.

„Mama mea sfântă și bună pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima și cea mai importantă lecție, lecția vieții și înțelepciunea atunci când vine vorba de moarte! De mulțumit, am să îți mulțumesc în fiecare zi din viața mea pentru că ai fost, ești și vei fi lângă Ana ta care are planuri mari și care nu o să stea o secundă, o să te facă mândră în continuare, așa cum a facut-o și până acum! Te iubesc cu toată ființa mea, în fiecare secundă”, a adăugat artista.

Mircea Baniciu și Adina au avut o relație din care au rezultat cei doi copii ai lor: Ana și Victor Baniciu.

Citește și Ana Baniciu este pregătită să devină mamă: „Îmi doresc din suflet să se întâmple. Vrem să ne cumpărăm și o casă”

Citește și Ana Baniciu, la un pas de moarte. Momente teribile pentru părinţii artistei: „Am făcut un hematom lângă creier”