Momente cumplite pentru artista apreciată de Gigi Becali. I-au fost extraşi toţi dinţii pentru a scăpa cu viaţă

O mare artistă de muzică machedonească, apreciată inclusiv de familia Becali, a fost la un pas de moarte din cauza problemelor dentare. Olimpia Zica a leșinat de durere în casă și a fost dusă de urgență la spital cu o ambulanță. Medicii au băgat-o imediat în operație și au fost nevoiți să îi extragă toți dinții pentru a-i salva viața.

10 feb. 2020, 21:13
Momente cumplite pentru artista apreciată de Gigi Becali. I-au fost extraşi toţi dinţii pentru a scăpa cu viaţă

Olimpia Zica a fost la un pas de moarte din cauza unei probleme de sănătate aparent banală dar care afectează foarte mulți români respectiv paradontoza. Potrivit unui apropiat, Olimpia Zica a avut mereu probleme cu dinții însă acum infecția a fost cât pe ce să se extindă în tot organismul. După ce a leșinat de durere în casă, artista a fost dusă de urgență la spital cu ambulanța. Medicii au băgat-o imediat în operație și au fost nevoiți să-i extragă toți dinții și să-i curețe infecția. Apoi să i-au pus implanturi, a declarat o apropiată a vedetei.

”Credeam că nu îmi voi mai strânge la inimă niciodată copilașul, pe Ianis. Dar mulțumesc lui Dumnezeu, am scăpat și de încercarea asta”, s-a confesat unor prieteni, recent, Olimpia Zica, potrivit Cancan.ro.

Cu ani în urmă, celebra cântăreață de muzică machedonească a stârnit o adevărată furtună în comunitatea aromânilor după ce s-a căsătorit cu un român mai mic cu 12 ani decât ea. Între timp, lucrurile s-au liniștit iar cei doi au acum împreună un băiețel.