Momente cumplite pentru cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu, GEST DISPERAT

Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru o moștenire situată în comuna Bălcești, județul Vâlcea. Cea mai în vârstă mamă din România a visat mult ca proprietarea din satul vâlcean să ajungă pe numele fiicei sale.

24 dec. 2020, 11:37
Momente cumplite pentru cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu, GEST DISPERAT

Adriana Iliescu, în vârstă de 82 de ani, nu s-a lăsat învinsă și a mers la judecătorie a formulat o contestație la executarea silită pentru 1.500 lei, la care se adaugă costurile acestei acțiuni. În plus, în urmă cu două luni, s-a prezentat la Tribunalul Vâlcea, unde a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor sale prin care cere ca executarea să fie amânată de urgență, până când contestația va fi analizată de judecători, scrie wowbiz.ro.

Adriana Iliescu, executată silit la 82 de ani. Câţi bani trebuie să plătească cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu, fostă profesoară universitară, a dezvăluit şi cum luptă împotriva virusului SARS-CoV-2. „Mergem cu masca pe față, o punem atât pe gură, cât și pe nas, pentru că am înțeles că așa este problema cu acest coronavirus, că pe nas intră virușii. Și să ne rugăm lui Dumnezeu, ce să facem, alte variante nu avem, decât să ne rugăm să așteptăm să treacă, iar când o veni vaccinul, o să vedem cum facem și cu vaccinul de coronavirus. În rest, suntem foarte ocupate cu atâtea și atâtea lucrușoare, v-am spus, cu școala online pe care Eliza o parcurge cu brio”, a mărturisit fosta profesoară universitară pentru fanatik.ro.

Adriana Iliescu a spus cât de bine se descurcă fiica sa la cursurile online care le-au dat multe bătăi de cap unora dintre părinții din întreaga lume: „Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii. Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest!”.