Adriana Iliescu, executată silit la 82 de ani. Câţi bani trebuie să plătească cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu a primit o lovitură dură din partea autoriţilor. Cea mai bătrână mamă din România a fost executată silit, la 82 de ani. După ani de luptă în intanță, a pierdut procesul pentru moștenire. 

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 17:17
Adriana Iliescu, executată silit la 82 de ani. Câţi bani trebuie să plătească cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu a moștenit de la părinți ”o centură de teren” în Bălcești, județul Vâlcea, care ar fi fost vândută de rudelei ei împreună cu partea lor de moștenire. Această ”centură de teren” era, de altfel, calea de legătură între casa Adrianei Iliescu și drumul principal din Bălcești, iar între ea și Rădulescu Maria – o rudă de-a sa – tensiunea era la cote maxime. În urma împărțirii moștenirii, Adrianei Iliescu i-a revenit o casă, plus 320 de metri pătrați, potrivit gandul.ro.

Instanța de judecată a hotărât, în luna octombrie a anului trecut, să respingă contestațiile în anulare ale Adrianei Iliescu. Pe data de 19 iunie a acestui an, Adriana Iliescu suferă o nouă înfrângere în lupta cu Rădulescu Maria. Trebuie să plătească suma de 1.500 de lei, cheltuieli de judecată, plus toate cheltuielile aferente executării silite. 

Citeşte: Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a împlinit 14 ANI. Cum arată acum şi ce ştie despre tatăl ei FOTO

Adriana Iliescu, mama la 66 de ani

Adriana Iliescu a fosta profesoară universitară de limba română și autoare a mai multor cărți. Femeia a șocat pe toată lumea atunci când a rămas însărcinată la o vârstă înaintată.  La 66 de ani aceasta a făcut fertilizare în vitro la medicul ginecolog Bogdan Marinescu, iar pe data de 16 ianuarie 2006, a născut-o pe Eliza la maternitatea Giulești.

În prezent, Adriana Iliescu și fiica ei în vârstă de 15 ani, trăiesc modest într-un apartament cu două camere situat în Drumul Taberei.  Veniturile lunare nu depășesc 2500 de lei, însă asta nu le împiedică pe cele două să se bucure de timpul pe care îl mai au de petrecut împreună.