Momente cumplite pentru Ioana Năstase. Soția lui Ilie Năstase a fost la un pas de tragedie

Ioana Năstase a fost la un pas de tragedie, chiar în timpul orelor de echitație. Soția lui Ilie Năstase a fost aruncată de pe șaua calului.

29 aug. 2022, 17:36

Ioana Năstase a trecut prin momente de coșmar, chiar în timpul orelor de echitație. Soția fostului tensimen Ilie Năstase a fost aruncată de pe șaua calului.

Citește și Ioana Năstase o desființează pe fiica lui Ilie Năstase: „Nu a muncit o zi în viața ei”

Frumoasa brunetă a povestit ce i s-a întîmplat pe rețelele de socializare și a ținut să-i mulțumească lui Dumnezeu că a scăpat teafără și nevătămată.

”Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui ”Cezar”!!! Mulțumesc, Bunului Dumnezeu, pentru ca m-a salvat și de această dată!!!”, a scris aceasta într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

De ziua ei, Ioana Năstase și-a dorit un cadou cu totul special. Soția lui Ilie Năstase și-a dorit din tot sufletul să aibă propriul ei cal. Iar Ilie Năstase i-a promis că îi va îndeplini această dorință, însă lucrurile au stat cu totul diferit.

Vedeta a povestit că și-a propus să cumpere primul cal care se apropie de ea. Spre surprinderea tuturor, animalul care a venit la ea a fost unul dintre cele mai scumpe exemplare. Ioana Năstase și l-a dorit enorm, dar din cauza sumei imense, Ilie Năstase a refuzat să-i mai achiziționeze animalul mult dorit.

”Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump.

Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Frumoasa brunetă nu a putut să renunțe la calul de care s-a atașat, astfel că, s-a dus la bancă, a scos bani și, și l-a achiziționat de una singură. După căteva zile, Ilie Năstase i-a dat înapoi jumătate din suma pe care a scos-o din buzunar pentru cadoul mult visat.

”Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care l-a câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate”, a mai spus Ioana Simion la Antena Stars.

Citește și Ioana Năstase, protagonista unui scandal în aeroport. Soţia fostului tenismen a refuzat să poarte masca şi aştepta tratamente preferenţiale