Momente cumplite pentru o vedetă de la noi: „Din păcate, este o tumoră, aşteptăm rezultatul biopsiei”

Flore Salalidis, femeia care cel mai probabil a fost motivul divorţului dintre Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, trece prin momente cumplite. Mamei vedetei i s-a descoperit o tumoră şi a fost operată recent.

24 oct. 2017, 19:01
Momente cumplite pentru o vedetă de la noi: „Din păcate, este o tumoră, aşteptăm rezultatul biopsiei”

Flore Salalidis povestit despre momentele cumplite prin care trece la o emisiune tv.

„Din păcate i-au găsit o tumoră pe vezica urinară. Am fost la mai mulți doctori. Am scos-o săptămâna trecută din spital. Acum așteptăm rezultatul. Nu e ceva plăcut. (…) Am fost dintr-un spital în altul. Acum așteptăm rezultatul biopsiei. Cea mai mare dorință a mea în momentul de față este ca mama să fie bine. Îmi doresc ca rezultatul respectiv să iasă cum trebuie și să nu mai fie nevoie să merg mai departe.”, a declarat blonda la „Răi da’ buni”.

Flore Salalidis a devenit cunoscută în showbizul românesc datorită unei liste de cuceriri de-a dreptul impresionantă, ea fiind femeia care, de altfel, a fost probabil cauza divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Transformată într-o bombă sexy, Flore Salalidis a demonstrat și că e lipistă de inhibiții, pictorialele fierbinți cu ea făcând, de-a lungul ultimilor ani, furori în rândul bărbaților.

Citeşte şi Flore Salalidis nu mai face amor de peste un an şi asta se vede. Vedeta a început să afişeze colăcei FOTO