Momente cutremurătoare în familia Aurei Ion. Mama studentei nu poate mânca decât cu tabloul fetei pe masă

Mama Aurei Ion, studenta care a murit in accidentul aviatic din Apuseni, isi revine greu din soc.

06 ian. 2015, 11:31

De Sarbatori, mama Aurei Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din 20 ianuarie 2014, din Apuseni, a fost cu gandul numai si numai la fata ei. Potrivit wowbiz.ro, în ciuda faptului ca restul familiei s-a straduit din rasputeri sa o scoata din starea de depresie, femeia resimte enorm lipsa copilului ei, asa ca atunci cand mananca pune pe masa un tablou cu Aura.

Fraţii acesteia i-au pus fotografia la masă în noaptea de Revelion. „Cina se ia în familie”, a comentat pe o reţea de socializare fratele ei. 

„Cina se ia in familie…si are tot dreptul sa stea la masa cu noi”, a scris fratele Aurei Ion.

Prietenii au transmis mesaje de susţinere şi au apreciat gestul fraţilor Aurei:

Mie una nu mi se pare ciudat deloc. Ba chiar e ceva super fain ca ati facut acest lucru. Si eu am mancat in amintirea Ancăi„.

„Ea traieste prin voi,prin ceea ce faceti…stiu ce inseamna sa pierzi un membru al familiei…bvo Victor,respect!

„ingerii traiesc prin noi prin faptele noastre bune, Respect ingerasilor , sa invatam sa iubim semenii.”

In lunile care au urmat dupa tragedie, mama eroinei a traversat o depresie crunta, fiind chiar internata la Spitalul Militar.

In luna ianuarie a anului trecut, avioneta pilotata de Adrian Iovan s-a prabusit in munti. La bord se aflau sapte persoane, iar Adrian Iovan si studenta la Medicina si-au pierdut viata. Cel mai constient si mai putin ranit dintre cei prezenti in avion a fost medicul Radu Zamfir, care a alergat in permanenta intre raniti, incercand sa asigure fiecaruia ajutorul.

Citeşte şi Aproape un an de la TRAGEDIA DIN APUSENI. Procurorii au deschis o nouă anchetă în dosarul accidentului aviatic

Tot el este si cel care a trimis coordonatele catre toate serviciile competente, pentru ca mai apoi sa fie nevoit sa o resusciteze, fara succes, timp de mai bine de o ora pe Aura Ion.

Imediat dupa ce a fost gasit de sateni si s-a intors in Capitala, Radu Zamfir a organizat o conferinta de presa, apoi si-a luat o saptamana de concediu. Au trecut 12 luni de atunci, timp in care medicul chirurg a facut acelasi lucru ca in ultimii ani, a salvat nenumarate vieti.

Citeşte şi Fratele Aurei Ion, nevoit să vadă unde a murit eroina din Munţii Apuseni

„Nu ai cum sa uiti niciodata asa ceva. Niciodata. Revad mereu acele momente in fata ochilor si nu este deloc usor, mai ales ca si-au pierdut viata doua persoane. Am facut tot ceea ce s-a putut. Noi, cei prezenti in avion, trebuie sa fim puternici pentru noi, pentru familiile noastre, pentru pacienti. Asta ne este datoria”, a declarat Radu Zamfir. 

Cu cateva kilograme in minus, cu parul grizonat si cu ceva riduri pe chip, Radu Zamfir arata mult mai imbatranit fata de momentul dinaintea accidentului.