Momente CUTREMURĂTOARE la înmormântarea Adrianei. Gestul emoţionant făcut de colegii fetiţei

Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, care a fost ucisă de cetăţeanul olandez, a fost condusă pe ultimul drum. Familia şi prietenii  şi-au luat adio de la ea. Slujba a fost ţinută de 7 preoţi.

26 sept. 2019, 12:57
Momente CUTREMURĂTOARE la înmormântarea Adrianei. Gestul emoţionant făcut de colegii fetiţei

Sute de colegi, săteni, rude şi cadre didactice au condus-o pe ultimul drum pe Adriana. Cortegiul funerar a plecat de acasă şi s-a oprit în dreptul şcolii.

Momente emoţionante au avut loc în timpul înmormântării. Colegii Adrianei au purtat fotografii cu ea şi i-au întâmpinat sicriul cu aplauze.

Directoarea şcolii povesteşte că tatăl Adrianei îşi lua mereu copilul de la şcoală, cu bicicleta.    

„În fecare zi a venit cu părinţii, tot ciclul primar, nu a plecat niciodată singură. Nu ştiu dacă a fost o întâmplare acum sau or fi considerat că dacă e la gimnaziu trebuie să se obişnuiască să se ducă şi singură. Chiar au avut grijă de ea. Tatăl venea în fiecare zi cu bicicleta şi o lua de la şcoală”, a explicat directoarea.  

Mama Adrianei povesteşte prin ce clipe cumplite trece întreaga familie după decesul fiicei sale. 

„E ceva strigător la cer, mi-a omorât copilaşul, nu pot să îi văd faţa, nu cred că are nici ochi, nici obraz, nimic, nimic. Nu mai am putere! Frăţiorul ei mai mic crede că doarme, că doarme, mâine se scoală şi se joacă cu el. Mi-a nenorocit copilaşul, mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă, ce a făcut copilaşului meu? Era nevinovată, venea de la scoala. Ne-a omorat copilaşul, ne-a lăsat nenorociţi pentru toată viaţa!”, spune mama la România TV.

Dezvăluiri TERIFIANTE ale mamei Adrianei: „Mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă!”

Adriana a fost răpită de pe drum, când se întorcea de la şcoală. Criminalul a omorât-o şi a ascuns-o pe un câmp de la marginea comunei dâmboviţene Produleşti.