Dezvăluiri TERIFIANTE ale mamei Adrianei: „Mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă!”

Familia Adrianei, fetiţa din Dâmboviţa ucisă cu sânge rece de cetăţeanul olandez, este sfâşiată de durere. Mama copilei îşi strigă neputinţa şi cere să se facă dreptate. Femeia este convinsă că Johannes Visscher nu s-a sinucis, aşa cum susţin autorităţile.

RomaniaTV.net
26 sept. 2019, 07:40
Dezvăluiri TERIFIANTE ale mamei Adrianei: „Mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă!”

Mama Adrianei povesteşte prin ce clipe cumplite trece întreaga familie după decesul fiicei sale.

„E ceva strigător la cer, mi-a omorât copilaşul, nu pot să îi văd faţa, nu cred că are nici ochi, nici obraz, nimic, nimic. Nu mai am putere! Frăţiorul ei mai mic crede că doarme, că doarme, mâine se scoală şi se joacă cu el. Mi-a nenorocit copilaşul, mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă, ce a făcut copilaşului meu? Era nevinovată, venea de la scoala. Ne-a omorat copilaşul, ne-a lăsat nenorociţi pentru toată viaţa!”, spune mama la România TV.

Olandezul pedofil s-a plimbat 700 km în jurul Bucureştiului înainte de crimă VIDEO

Femeia roagă autorităţile din România să îşi facă datoria şi să ancheteze cu seriozitate cazul morţii fiicei sale.

„Rog toată poliţia, toata România, să se facă dreptate petru copil. Să nu se muşamalizeze cum se spune că s-a omorât. Odată a spus că s-a aruncat de pe bloc, odată că l-a călcat trenul. Acum ca a intrat într-un TIR, nu e adevărat nimic, nimic! Absolut nimic! Rog toată lumea care este poliţie, cei mai mari oameni să se facă dreptate. O fetiţa care i-a luat zilele, este pe ea numai tăieturi, mâini, picioare”, adăugă mama Adrianei.

Mihaela Adriana Fieraru, din Gura Șuții, a dispărut pe drumul de la școală spre casă. Fetița a fost găsită decedată pe un câmp, după 3 zile de căutări, și prezinta urme de violență pe corp. Medicii legişti au stabilit că fetiţa de 11 ani a murit sugrumată.

Detalii şocante în cazul fetiţei răpite. Adriana a murit în chinuri groaznice

Principalul suspect este un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la bordul unui avion şi s-a sinucis în Olanda la scurt timp.