Bianca Drăgușanu s-a vaccinat! Vedeta le-a închis gura curioșilor: „Nu vă mai luați după zvonuri!” VIDEO

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că s-a vaccinat împotriva Covid-19 încă de acum o jumătate de an! Vedeta a ţinut să lămurească situaţia, după ce a fost acuzată că este împotriva vaccinării.

29 nov. 2021, 14:06
Bianca Drăgușanu s-a vaccinat! Vedeta le-a închis gura curioșilor: „Nu vă mai luați după zvonuri!” VIDEO
Bianca Drăguşanu a ajuns pe perfuzii

Bianca Drăgușanu s-a vaccinat! Vedeta le-a închis gura curioșilor: „Nu vă mai luați după zvonuri!”. Bianca Drăgușanu a fost întrebată despre părerea ei referitoare la vaccin. Vedeta a preferat să nu vorbească o bună perioadă și să țină ascuns faptul că s-a imunizat împotriva coronavirusului, acum o jumătate de an.

Bianca Drăgușanu s-a vaccinat! Vedeta le-a închis gura curioșilor: „Nu vă mai luați după zvonuri!”

„Astăzi aș vrea să vorbesc despre vaccin, pentru că toată lumea mă întreabă dacă eu m-am vaccinat. Ei bine, acum vă dau răspunsul: da, m-am vaccinat! Și m-am vaccinat acum jumătate de an pentru siguranța mea, pentru siguranța familiei mele, pentru că îmi place să călătoresc, să fiu în siguranță, pentru că îmi place să mănânc la restaurant, să merg la mall, pentru că îmi place să fiu un om activ, care merge la sală, pentru o viață normală și echilibrată”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un video postat pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a uitat de Gabi Bădălău și scandaluri. Blondina a făcut un show incendiar pe ritmuri de manele, în cel mai de fițe local din Capitală VIDEO

Vedeta a ținut să spună că ea nu crede în zvonurile legate despre vaccin și a îndemnat lumea să nu mai creadă în vorbele aruncate în vânt de necunoscuți pe internet, ci să ascult sfaturile medicilor, pentru a le fi bine: „Am auzit multe zvonuri despre faptul că acest vaccin ar modifica ADN-ul și vreau să vă spun că sunt doar zvonuri. Trăim în 2021, asta este realitatea și eu îmi doresc să ne întoarcem la normalitate. Printre alte zvonuri am auzit că acest vaccin ar afecta fertilitatea și sarcina. Ei bine, nu este adevărat, pentru că eu personal am o prietenă care este insărcinată și vaccinată. Și nu are absolut nicio problemă. Nu vă mai luați după zvonuri, luați-vă după medici. Vaccinați-vă ca să fiți în siguranță. E simplu!”.