EXCLUSIV Momente de coșmar la nunta lui George Simion: „Au fost presiuni! Unii au cedat. Societatea românească funcționează pe bază de frică”. Ce a pățit președintele AUR

George Simion susține că pe lângă momentele frumoase care s-au văzut pe TV și în social media, au existat multe situații tensionate la nunta organizată cu mii de invitați la Măciuca, Vâlcea. 

29 aug. 2022, 23:24
EXCLUSIV Momente de coșmar la nunta lui George Simion: „Au fost presiuni! Unii au cedat. Societatea românească funcționează pe bază de frică”. Ce a pățit președintele AUR

George Simion, apropiații săi și antreprenorii locali au fost terorizați în weekend, susține șeful partidului AUR, în exclusivitate la Romania TV. A existat o alertă de bombă, dar și controale aspre.

„Au fost presiuni, funcționează societatea românească în 2022 tot pe bază de frică, sunt presiuni reale, unii au cedat. Nicu Covaci nu a cedat, în ciuda titlurilor din presa securistoidă. Numărul celor care au fost bărbați până la capăt și care nu au cedat a fost mai mare. Nu-i blamez pe cei pe care au cedat, viața le e pusă în pericol, la fel și afacerile. Doamna care ne-a făcut iile, cu borangic, Vâlcea, s-a trezit cu controlul. 

(…) Nu o să descopere (n.r. – ANAF) nimic decât ceea ce vă spun dvs”, a declarat George Simion, pentru România TV.

George Simion, acuzații de fake news

De asemenea, George Simion a revenit cu un punct de vedere după ce a fost acuzat că a făcut afaceri necurate cu o firmă a unui personaj misterios.

„Asta e o altă intoxicare. Eugen Popescu e un patriot care luptă pentru reîntregirea națională, care a fost dat afară de premierul Dacian Cioloș pentru că a îndrăznit să participe la un eveniment unionist, la care au participat și primari din România și din Republica Moldova – s-au stabilit 450 de înfrățiri la nivel de UAT-uri. Cioloș a primit ordin dat mai departe către minstru și membrii de cabinet ca să nu participe la acest eveniment.

Era șeful unui departament al românilor de pretutindeni, dar ceea ce s-a întâmplat a fost că nu a respectat ordinele și a fost executat imediat”, a mai transmis liderul AUR.

 

Câți bani a cheltuit și a strâns George Simion în urma nunții

 

Președintele partidului conservator a dezvăluit și câți bani a cheltuit și strâns în urma evenimentului urmărit de întreaga țară.

„Banii nu o să-mi rămână mie, cei 72.000 de euro vor fi baza de pornire pentru spitalul mobil, ne-au mai contactat azi oameni care n-au putut ajunge la nuntă, dar ne vor ajuta cu sprijin sub formă de dar. Vrem să contribuim prin nunta noastră la construirea unui spital mobil pentru românii nevoiași, pentru românii bolnavi, săraci, cei care locuiesc în zone izolate. Eu când mi-am pus ceva în cap să iasă, a ieșit. 

(…) Tot ce ne-a costat, 400.00 de euro, care au ajuns în societățile românești, din legumicultorii din Băleni, firme și oameni care au contribuit la organizarea nunții. Ne ducea și mai mult, la peste 1 milion de euro dacă puneam și munca a sute de oameni care ne iubesc și ne-au ajutat. Majoritatea nu sunt membri de partid, dar sunt prietenii noștri.

Nu au fost incidente la nuntă, nu s-a bătut lumea, nu a fost nevoie să intervină jandarmii”, a mai transmis George Simion.