Costel Corduneanu, la un pas de moarte. În timp ce liderul interlop se afla în operație, fratele lui își făcea de cap la cazinou

Liderul celui mai de temut clan interlop, Costel Corduneanu, se află la granița dintre viață și moarte. Mafiotul a fost supus unei intervenții chirurgicale în urma căreia a suferit o hemoragie internă. Între timp, fratele lui, pe care îl considera cel mai mare sprjin în viață, se delecta cu nevasta prin cazinouri.

05 mart. 2024, 09:07
Costel Corduneanu, la un pas de moarte. În timp ce liderul interlop se afla în operație, fratele lui își făcea de cap la cazinou
Costel Corduneanu, la un pas de moarte. În timp ce liderul interlop se afla în operație, fratele lui își făcea de cap la cazinou

Celebrul interlop Costel Corduneanu nu mai luptă în ring de mult timp, dar luptă pentru propria viață. Liderul mafiot a fost la un pas de moarte săptămâna trecută, când o intervenție chirurgicală urgentă ar fi putut să îi pună capăt vieții. Mai dramatic este că fratele bărbatuluis-ar fi ocupat de orice altceva decât să îi fie alături acestuia. Adrian Corduneanu, cel supranumit „Beleaua”, ar fi rămas insensibil la probleme de sănătate cu care se confruntă ruda lui de sânge și și-ar fi făcut de cap într-un cazinou din Iași.

Citește și: Eveniment major în lumea interlopă: Costel Corduneanu s-a căsătorit. Soţia sa este mai tânără cu 20 de ani

Costel Corduneanu, la un pas de moarte și abandonat de frate

Costel Corduneanu, cunoscutul interlop din clanul care a semănat teroare în Iași, este pe muchie de cuțit. Capul mafiei din Moldova este internat la Terapie Intensivă într-un spital din Târgu-Mureș. Totuși, nu asta îl supără cel mai are pe interlop, ci faptul că propria lui familie l-a uitat, vorbind mai ales despre uul dintre frații lui, Adrian Corduneanu. Deși aflat pe patul de spital, Costel Corduneanu nu ar fi fost vizitat de niciun apropiat timp de două săptămâni. Ulterior, Vasilică și Gelu Corduneanu ar fi plecat din Copou, pe 1 Martie, pentru a fi alături de fratele lor.

La finalul săptămânii trecute, Costel Corduneanu ar fi suferit o operație dificilă pe inimă, însă la scurt timp a suferit o hemoragie internă, necesitând intervenția imediată a medicilor petru a doua oară. Adevărata dramă a lui Corduneanu ar fi, de fapt, că Adrian, cel pe care îl considera viața lui, nu ar fi venit să-l viziteze la spital. Cel cunoscut drept „Beleaua” ar fi preferat să-și petreacă timpul la un cazinou din Iași, după care să se laude pe rețelele sociale cu ceea ce a câștigat alături de soția lui Ramona, cunoscută drept „Diamantul roz”.

„E supărare mare în familie, Costel e dezamăgit profund de Adrian. Rudele îl sună pe Adrian din Târgu-Mureș, dar el zice că nu poate veni, că are divese treburi de rezolvat. În schimb, se distrează prin sălile de jocuri de noroc. El și Ramona au jucat în seara aia 2.000 de euro la poker, iar la final s-au bucurat că au câștigat. Adrian se folosește de numele lui (n.r. Costel Corduneanu) pentru a nu fi atacat de cei pe care îi are ca dușmani”, susțin apropiații ex-sportivului, ăpotrivit Cnacan.ro.

În prezent, Costel Corduneanu este în stare critică, fiind pe o listă de așteptare pentru un transplant de inimă de aproximativ 10 ani.

Costel Corduneanu nu este doar unul dintre cei mai de temut interlopi din România, ci și un fost sportiv de excepție. Acesta a fost campion mondial la cadeţi, vicecampion european şi participant din partea României la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Barcelona, în 1992, unde a obţinut locul 9 şi la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14. La cele două olimpiade, Costel Corduneanu i-a cunoscut şi s-a împrietenit cu mari sportivi ai României, cum ar fi Leonard Doroftei şi Laura Badea.

Citește și: Cum au vrut cei mai de temut interlopi să scape de pușcărie. Costel Corduneanu și Emi Pian au luat numele soțiilor