Momente de cumpănă la început de aprilie pentru două zodii. Conjucția dintre Lună și Marte îi va afecta puternic pe acești nativi

Două zodii vor avea parte de clipe complicate la finalul lunii martie. Conjucția dintre Lună și Marte își va pune amprenta asupra destinului lor.

17 mart. 2023, 10:01
Momente de cumpănă la început de aprilie pentru două zodii. Conjucția dintre Lună și Marte îi va afecta puternic pe acești nativi
Zodii afectate de conjuncția dintre Lună și Marte

La finalul lunii, două zodii vor fi direct afectate de conjucția dintre Lună și Marte care se va desfășura în zona constelației Gemenilor. În acel moment, Luna va ajunge în apropiera planetei Marte. Fenomenul va putea fi văzut cu ochiul liber asemenea unui punct roșiatic și strălucitor pe cer.

Zodii afectate de conjuncția dintre Lună și Marte

Gemeni

Chiar dacă această conjuncție nu vine cu momente de suferință pentru nativii acestei zodii, Gemenii vor ajunge într-un punct al vieții în care vor fi nevoiți să facă alegeri care le vor afecta viitorul. Acest moment de răscruce se va suprapune cu evenimentul astral care are loc la finalul acestei luni, ale cărui efecte se vor răsfrânge și în aprilie.

Citește și: Fecioara Maria anunţă ce zodii au parte de binecuvântare la sfârşitul săptămânii

Deși sunt persoane raționale și cântăresc mereu toate deciziile pe care le iau, un impuls îi poate determina să ia calea unui drum care nu e deloc potrivit pentru ei, pentru că nu le va aduce împlinire. Înainte de a lua orice decizie ar trebui să pună pe hârtie toate aspectele bune, dar și pe cele mai puțin bune. Gemenii nu ar trebui să se teamă să ceară sfatul celor din jur, mai ales celor care ar putea fi mai experimentați decât ei.

Citește și: Horoscop 17 martie 2023. Alinierea planetelor aduce veşti bune pentru multe zodii

Balanță

Balanțele vor trage ponoasele implicării lor în viețile celor din jur. Sunt tentate adeesea să își impună opiniile personale, dar acest lucru le-ar putea aduce foarte multe neplăceri. Cei din jur ar putea să nu tolereze această atitudine. Pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal, finalul lui martie va fi unul destul de inconfortabil.

Li se recomandă să își țină în frâu pornirile de a se impune sau a influența viețile altora. Pe plan profesional e posibil să întâmpine momente de cumpănă. Unele termene limită le-ar putea da bătăi de cap.