Momente de CUMPĂNĂ pentru Alexandra Dinu: „Am ajuns la 44 de kilograme…”

Alexandra Dinu trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate ale fiului său, Mario. Actriţa a slăbit vizibil din cauza grijilor care au copleşit-o după ce băiatul său din căsnicia cu Adrian Mutu a fost operat pe cord deschis.

RomaniaTV.net
24 feb. 2014, 16:29
Momente de CUMPĂNĂ pentru Alexandra Dinu: „Am ajuns la 44 de kilograme…”

Alexandra Dinu nu şi-a revenit nici acum după operaţia pe care a trebuit să o suporte fiul său, cu toate că Mario (11 ani) şi-a revenit bine. Frumoasa blondă a decis să îşi întrerupă cariera pentru a veghea asupra fiului său, după necazul avut cu Mario.

„Este bine acum, dar a fost o perioadă extrem de grea pentru noi. A trebuit să renunţ la mai toate proiectele. Nu aş fi putut proceda altfel, era firesc să mă dedic exclusiv lui. A fost cea mai grea, cea mai dură încercare din viaţa mea”, a povestit Alexandra Dinu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Citeşte şi: Alexandra Dinu îl DESFIINŢEAZĂ pe Mutu

De durerea imensă simţită după ce lui Mario i s-au descoperit problemele de la inimă nici nu mai vrea să-şi amintească. Mai ales acum că Mario se simte bine şi chiar ar putea relua baschetul în câteva luni.

„În ultimul an am slăbit mai ales din cauza problemelor copilului. Am dormit puţin… Am doar 44 de kilograme. Stresul este un inamic al sănătăţii”, a precizat Alexandra Dinu, care după problemele avute cu Mario a decis să înfiinţeze o fundaţie care să îi ajute pe copiii cu probleme cardiace.