Momente de cumpănă pentru Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: ”În 9 ani de când îl stiu pe Felix a fost prima dată când i-am văzut lacrimile”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgarter își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Cu toate că la un moment dat s-a speculat ba că se despart, ba că bat clopote de nuntă, cei doi și-au văzut în continuare de relație ignorând gurile rele. De curând aceștia au trecut printr-un moment extrem de trist.

03 nov. 2022, 12:08
Momente de cumpănă pentru Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: ”În 9 ani de când îl stiu pe Felix a fost prima dată când i-am văzut lacrimile”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgarter își trăiesc povestea de dragoste departe ochii curioșilor. Extrem de uniți, cei doi au reușit să treacă împreună peste momentul trist din viața lor. O persoană dragă lor s-a stins din viață.

Momente de cumpănă pentru Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Diva de la Monaco și iubitul ei și-au luat ”la revedere” de la un prieten drag lor. Mai mult, Mihaela susține că este pentru prima dată când își vede iubitul plângând în cei nouă ani de când îi cunoaște.

”Nu sunt un sportiv. Dar îmi împart viața cu unul și am întâlnit atât de mulți, în întreaga lume. Bărbați și femei extraordinari, încurajați să-și forțeze abilitățile, să facă performanțe incredibile și inspirate. Nu doar încurajați, ci având sprijinul financiar potrivit pentru a face ceea ce le cere talentul și visele. Dietrich Matechitz a fost CEL din spatele realizărilor lor. Lumea sporturilor extreme este moștenirea lui, printre alte lucruri extraordinare pe care le-a făcut. Știu atât de multe povești de la Felix despre felul în care Dietrich a atins atât de multe vieți… și cu siguranță a lui… În 9 ani de când il stiu pe Felix a fost prima data când i-am văzut lacrimile…. Nu astăzi, când Dietrich a murit… Dar acum câteva zile, când Dietrich l-a sunat pe Felix să-i spună… „la mulți ani pentru a 10-a aniversare” și… La revedere… Asta nu voi uita niciodată. Continuă să zbori, dle Mateschitz. Toată dragostea mea adevărată pentru familie…”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Felix Baumgarther și Mihaela Rădulescu își trăiesc povestea dincolo de ochii curioșilor

De curând, diva de la Monaco a scris un mesaj pe contul de Instagram în care explică motivele pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Cu toate că mulți așteaptă cu sufletul la gură momentul în care Mihaela și Felix vor face pasul cel mare, momentan cei doi vor să își trăiască povestea cât mai departe de ochii celor curioși.

”A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul , mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândra de mine. Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată.”, a fost mesajul  Mihaelei Rădulescu de pe rețetele de socializare, în care își exprimă dreptul la intimitate.

Citește și: O nouă despărţire în showbiz. Cristina Cioran s-a despărţit de Alex Dobrescu, tatăl fetiţei. Anunţul a fost făcut de bărbat

Citește și: Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu. Ultimele imagini spun totul