Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu. Ultimele imagini spun totul

Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu. Toţi membrii familiei Sterp se bucură de un real succes în mediul online, de la Culiţă, iubita lui, surorile lui, până la mama acestuia, care este admirată şi iubită de sute de mii de internauţi.

02 nov. 2022, 17:40
Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu. Ultimele imagini spun totul
Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu

Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu. Tânăra are o relaţie cu Culiţă Sterp, căruia i-a dăruit şi un băieţel. Chiar dacă au o familie unită, nu ezită să îşi povestească şi lucrurile mai puţin frumoase pe care le trăiesc.

Blondina recunoaşte că nu are o relaţie extraordinară familia iubitului ei, însă mărturiseşte că îi respectă şi este respectată la rândul ei.

Da, nu suntem super apropiați și mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să ai o relație perfectă cu familia partenerului tău, pentru mine este suficient felul în care mă înțeleg cu ei, felul în care mă înțeleg în relația mea și în familia mea.

Pentru foarte multe femei se pune presiunea asta, că trebuie să te înțelegi bine cu soacra. Nu, cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, iar de acolo se schimbă toate lucrurile.”, afirma Daniela într-un clip pe Tiktok.

Citeşte şi: Cum au fost fotografiate mama Geta şi Daniela Iliescu, la ziua lui Culiţă Sterp. Imaginile spun totul despre relaţia lor

Cum se înţeleg, de fapt, mama Geta şi Daniela Iliescu

În ultima vreme, s-a vorbit mult despre faptul că mama Geta nu prea postează cu nora ei. La nunta Getuței, Daniela nu apare în nicio poză cu postată de soacra sa, lucru care a alimentat zvonurile. Însă, noile imagini arată că cele două sunt foarte apropiate. Familia Sterp e reunită în casa mamei Geta, care i-a așteptat cu bunătăţi pe copiii lor.

Mulțumesc că ați venit la mine, să nu stau singură, dragul mamei”, a zis mama Geta. Culiță a replicat imediat că mama lui se victimizează. Daniela a continuat în spirit de glumă: ”Până și pe mine m-a convins. Haha”.

Atunci mama Geta s-a așezat lângă Daniela: ”Uite, pe ea o iubesc mult. E cea mai frumoasă. Oo, o iubesc mult.” Iancu a intrat și el în jocul familiei sale: ”Câtă falsitateee” și toți au izbucnit în râs, semn că este vorba doar despre o glumă. ”Taci, mă… nu, mă, că mami o iubește”, a intervenit Culiță.

@ileanasterp Mămica ne-a făcut cornuri cu brânză și caș 🤍 #familytime ♬ sunet original – Ileana Sterp