Momente de cumpănă pentru Mioara Roman: A fost cel mai greu moment din viaţa mea VIDEO

Fosta soţie a lui Petre Roman spune că momentele în care fiica ei a fost în spital au fost cele mai grele din viaţa sa.

24 sept. 2014, 14:00
Momente de cumpănă pentru Mioara Roman: A fost cel mai greu moment din viaţa mea VIDEO

Mioara Roman a declarat în exclusivitate, pentru România TV, că operaţiile prin care a trecut Oana au marcat-o mai mult şi decât Revoluţia. Tensiunea acumulată a făcut-o să ajungă la spital, iar salvatoarea ei spune că a fost căţeluşa Sara.

Citeşte şi Oana Roman, la capătul puterilor: „Am fost jignită, călcată în picioare, umilită”

A fost cred că cel mai greu moment din viaţa mea, n-am mai avut aşa o încercare. Am crezut că mai rău decât revoluţia nu va fi, dar vedeţi când puiul tău are probleme, nu pot să înţeleg cum dintr-o simplă cezariană poţi să ajungi la aşa complicaţii, dar rămâi cu depresie, cu griji. A fost momentul cu Oana când a trebuit să facă operaţia şi asta m-a încordat extraordinar de mult. Brusc, într-o după amiază, la 5 m-am dus să mă culc, brusc am simţit că m-am încordat şi am căzut din pat, m-am trezit pe jos. Această domnişoară, Sara, e un bichon maltez, mă lingea de zor şi mă trăgea de faţă, de păr, alerga jos, că era sora mea şi făcea gălăgie, chema ajutor„, a declarat Mioara Roman.

Citeşte şi MIOARA ROMAN, resuscitată în ultimul moment de medici. Îi datorează viaţa căţeluşei Sara

Oana Roman a trecut prin trei operaţii după cezariană şi a fost la un pas de septicemie. Mioara Roman a povestit că grijile i-au afectat sănătatea şi a trecut ea însăşi printr-un moment de cumpănă.