Momente de groază, în Argeş. Un bărbat l-a ucis în bătaie pe amantul soţiei, după ce i-a prins împreună pe cei doi

O crimă şocantă a avut loc joi nopate în judeţul Argeş. Un bărbat gelos, care şi-a prins soţia în casă cu un alt om l-a ucis în pumni pe amantul femeii.

28 mai 2021, 17:05
Momente de groază, în Argeş. Un bărbat l-a ucis în bătaie pe amantul soţiei, după ce i-a prins împreună pe cei doi

Momente de groază, în Argeş. Incidentul a avut loc în comuna argeşeană Cetăţeni. Crima a fost descoperită abia în această dimineaţă, când poliţiştii din Câmpulung au fost sesizaţi că într-o grădină de la marginea localităţii a fost găsit un bărbat mort.

Momente de groază, în Argeş. Un bărbat l-a ucis în bătaie pe amantul soţiei, după ce i-a prins împreună pe cei doi

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că pe trupul neînsufleţit al omului, înclusiv pe faţă, erau urme violenţă.   Ulterior s-a stabilit că bărbatul are 40 de ani şi este din comuna vecină, Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa.

Oamenii legii au constatat că omul a fost ucis cu brutalitate, pe fondul geloziei.   Tragedia s-a întâmplat după ce victima a fost surprinsă de un bărbat din Cetăţeni, împreună cu soţia acestuia, în locuinţa conjugală. Furios, agresorul, în vârstă de 47 de ani, din Cetăţeni, s-a năpustit asupra amantului, care a reuşit să iasă din casă. Bătaia a continuat însă şi în grădină.    Oamenii legii au deschis dosar penal pentru omor. Soţul gelos a fost reţinut.   Serviciul de Medicină Legală Argeş urmează să efectuezae autopsia cadavrului şi să stabilească,  totodată, cauzele decesului.

O altă tragedie șocantă a avut loc zilele trecute, în curtea unei biserici din judeţul Argeş. Se pare că un bărbat şi-a ucis atât soţia, cât şi fiul adolescent.

IPJ Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din comuma Mihăiești, satul Drăghici, un bărbat și-a agresat soţia și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit. În urma agresiunii, ambele victime au decedat. lterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. Poliţia a demarat o anchetă. Deocamdată nu există informaţii cu privire la motivele care au dus la gestul bărbatului.

Din primele informații, se pare că bărbatul și-a înjumghiat soția pe fondul unor înțelegeri, iar apoi și-a dat fiul adolescent cu capul de asfalt. Ulterior, omul s-a refugiat în biserică.

Citeşte şi: Crimă în Iran. Un regizor a fost omorât de părinţi, pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani