Momente de groază în Oradea, un tânăr dezbrăcat s-a urcat pe acoperişul Palatului Vulturul Negru

A fost alertă în Piaţa Unirii, din Oradea. Mai multe echipaje de jandarmi, medici şi poliţişti au fost chemate să intervină, după ce un tânăr dezbrăcat s-a urcat pe acoperişul Palatului Vulturul Negru şi a ameninţat că se aruncă. Sora lui a reuşit să-l convingă să coboare de pe clădire.

RomaniaTV.net
23 aug. 2017, 10:01
Momente de groază în Oradea, un tânăr dezbrăcat s-a urcat pe acoperişul Palatului Vulturul Negru

Agitaţie, miercuri înainte de prânz, în Piaţa Unirii din Oradea. Un tânăr dezbrăcat a urcat la bustul gol pe acoperişul Palatului Vulturul Negru şi a ameninţat că se aruncă.

Potrivit ebihoreanul.ro, la faţa locului au fost mobilizate echipaje ale SMURD, cu medic, Poliţie, şi jandarmi, dar şi o maşină de intervenţie la înălţime, cu scară, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana. Omul a fost vizibil iritat de prezenţa autorităţilor cerând ca maşina cu scară să plece, că altfel se aruncă.

La faţa locului a ajuns o vecină de-a tânărului, care l-a recunoscut. El locuieşte într-o casă pe Mihail Kogălniceanu împreună cu surorile lui, după ce mama sa ar fi murit, iar tatăl a plecat în Marea Britanie. Numele tânărului este Richard şi are până în 25 de ani. Cunoscuţii spun că recent a suferit o intervenţie chirurgicală serioasă, iar în ultima perioadă se comporta ciudat.

În jurul prânzului, sora lui a urcat, prin palat, spre acoperiş, ca să discute cu fratele ei, într-o încercare de a-l convinge, alături de poliţişti, să coboare. Tânărul a coborât de pe acoperiş, după ce a fost convins de negociatori şi, cel mai probabil, sora lui. A coborât prin pod, pe unde probabil a şi urcat, iar în pasajul Vulturul Negru l-a aşteptat o autospecială SMURD, care l-a şi transportat la spital. Tânărul nu părea să fie rănit.

În zonă s-au adunat zeci de persoane, unele curioase, altele amuzate de ceea ce se întâmplă. Individul pare a avea probleme de ordin psihic.