Momente de groază într-un avion care a decolat de pe Aeroportul Otopeni. Aeronava s-a umplut de fum, pasagerii au început să ţipe VIDEO

Un avion Ryanair s-a întors pe aeroportul Otopeni, după ce a survolat o oră Capitala, pentru a-şi consuma combustibilul. Din cauza unei defecţiuni, avionul s-a umplus de fum, fapt care a provocat panică printre pasageri.

21 ian. 2020, 10:54
Momente de groază într-un avion care a decolat de pe Aeroportul Otopeni. Aeronava s-a umplut de fum, pasagerii au început să ţipe VIDEO

Aeronava înmatriculată EI-EVH trebuia să efectueze zborul FR1006, între Bucuresti-Otopeni şi Londra-Stansted, şi a decolat cu o întârziere de aproximativ patru ore. Iniţial, zborul era programat pentru ora 06.40, dar din cauza unor probleme tehnice decolarea a avut loc la 10.56.

La scurt timp de la decolare avionul s-a umplut de fum, spre disperarea pasagerilor, care au început să ţipe panicaţi: „Murim aici!!!”. Totuşi, potrivit România TV, aeronava a survolat o oră Capitala, pentru a mai consuma din combustibil, şi s-a întors din nou pe Aeroportul Otopeni. Revenirea la sol a avut loc fără probleme, nimeni neavând de suferit fizic de pe urma incidentului.

Citeşte şi Un avion Wizz Air pe ruta Craiova-Madrid, aproape de o ciocnire în aer cu un avion Air Europa

Avionul în cauză, un Boeing 737-8AS, are o vechime de opt ani, fiind livrat către Ryanair în februarie 2012. Pe de altă parte, el se afla la primul zbor comercial după un program de trei luni de mentenanţă, efectuat la Romaero.

Video cu momentele filmate în avion: