Momente de groază într-un bar din Timiş. Un bărbat a intrat cu o drujbă în local şi a distrus tot VIDEO

Momente de groază într-o localitate din Timiş. Un bărbat a intrat într-un bar înarmat până în dinţi. Avea o drujbă, o bâtă şi un cuţit. Oamenii au fugit care încotro, în timp ce agresorul distrugea tot ce-i ieşea în cale. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.

RomaniaTV.net
26 sept. 2015, 09:18
Momente de groază într-un bar din Timiş. Un bărbat a intrat cu o drujbă în local şi a distrus tot VIDEO

Un barbat de 36 de ani a intrat într-un bar dintr-o localitate din Timis înarmat cu o bata, un cutit si o drujba. Pe  imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului din localitatea Lenauhaim se vede cum bărbatul iese din masina, vorbind la telefon si pune la pamant un gratar de pe terasa. Apoi, sustine proprietarul, ar fi taiat cauciucurile a trei masini.

Inarmat cu un par, barbatul revine pe terasa si sparge un geam. Potrivit stirileprotv.ro, tot pe imagini se vede cum, la un moment dat, merge la masina, de unde se intoarce cu o drujba. Speriati, clientii au disparut rand pe rand.

Individul a fost filmat in timp ce porneste drujba si incearca sa taie stalpii terasei. In imagini se vede si un politist din localitate care vrea sa il calmeze. In urma cu sase luni, proprietarul barului si barbatul de 36 de ani s-au batut, iar de atunci nu si-au mai vorbit.

Citeşte şi: Angajatul unei primării, lovit de un locatar nervos cu un ghiveci în cap, în timp ce toaleta copacii cu drujba