Momente de groază pentru Daniela Crudu. Starleta a dezvăluit totul: „Eram disperată”

Daniela Crudu a trecut prin momente de coșmar înainte de a naște. Starleta a povestit ce temeri a avut față de propria sănătate, respectiv a micuței Daiana Maria. 

16 iun. 2023, 09:06
Momente de groază pentru Daniela Crudu. Starleta a dezvăluit totul: „Eram disperată”
Ce intervenție vrea să-și facă Daniela Crudu

Acum, fosta asistentă a lui Dan Capatos face pregătiri pentru botezul Mariei, programat pentru luna august. Daniela Crudu este mai liniștită, având în vedere calvarul prin care a trecut de curând.

Modelul de OnlyFans a fost nevoit să nască prematur, la doar opt luni de sarcină. Din auza unor probleme cu sarcina, „Cruduța” a trebuit să stea în spital cinci zile și să-și nască fetița la 36 de săptămâni.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte.

Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu OK, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a declarat Daniela Crudu, potrivit SpyNews.

Daniela Crudu pregătește botezul pentru fiica sa

Fosta asistentă TV susține că-și asumă în totalitate rolul de mamă. Bruneta a precizat că-și iubește enorm fiica și a recunoscut că aceasta seamănă foarte mult cu tatăl ei.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă”, a mai declarat Daniela Crudu.

Starleta face pregătiri pentru botez, eveniment la care vor participa toți apropiații familiei. Va fi show pe muzică de petrecere, în special pe… Manele.

„Ne pregătim de botez în august. O să fie 140 de invitați, sunt rude, prieteni foarte mulți. Doar manele o să fie. Ne cunoaștem prietenii foarte bine și știm că ascultă genul ăsta de muzică și noi asta am vrut. Nu o să se cânte acum numai manele, va fi și muzică populară. O să vină Valentino, George Talent și Luis Gabriel. O să iasă foarte frumos! Nu am făcut rochia, vreau una scurtă. Va fi pe lac și în aer liber. Mi-am dorit așa, că e cald”, a mai povestit modelul făcut celebru în showbiz de către BUG Mafia.