Momente de groază pentru Delia la primul concert în aer liber. Scena A LUAT FOC

Au fost momente de panică la concertul în aer liber al Deliei. Echipamentele de sub scenă au luat foc şi lumea s-a speriat teribil. Din fericire, incidentul a rămas fără urmări, atât pentru cântăreaţă, cât şi pentru ceilalţi membri ai trupei, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
06 iun. 2020, 08:44
Momente de groază pentru Delia la primul concert în aer liber. Scena A LUAT FOC

„Am avut şansă că un băiat de la tehnic a ştiut cum să remedieze problema”, le-a declarat Delia unor apropiaţi.

Persoana de la tehnic a luat un extinctor şi a reuşit să stingă focul de mână. Apoi au intervenit şi ceilalţi membri ai echipei care au scos fusta scenei, care nu a fost ignifugată. La concert nu au fost văzuţi pompieri.

Pentru câteva momente, fanii prezenţi la concertul Deliei au crezut că evenimentul se va întrerupe, însă totul a fost sub control şi organizatorii au gestionat situaţia foarte bine.

La concertul Deliei au fost luate măsuri de siguranţă pentru toţi cei care participă la eveniment. Concertul are loc în aer liber, la Verde Shop, o locaţie pe lângă Barbu Văcărescu.

Pentru fani au fost amplasate pe gazon fotolii albe, poziţionate la o distanţă astfel încât să poată fi păstrată distanţarea fizică. Mai mult, toţi cei prezenţi trebuie să poarte măşti de protecţie.

La intrarea li se scanează tuturor temperatura, iar fanii prezenţi la concert trec printr-un tunel dezinfectant.

Macanache era unul dintre invitaţii surpriză ai Deliei la concertele pe care artista le va susţine în weekendul 5-7 iunie la Verde Shop. Toate evenimentele se vor desfăşura în aer liber.

Concertele sunt organizate în urma anulării evenimentului muzical drive-in din 31 mai, care a fost anulat.

Citeşte şi: Accident teribil! Actriţa Cate Blanchett s-a tăiat cu drujba în zona capului. Cum se simte vedeta