Momente de groază pentru Gelu Duminică! Sociologul a fost implicat într-un accident de mașină

Sociologul Gelu Duminică a fost implicat într-un accident rutier în acest weekend. Acesta a explicat pe pagina sa de Facebook care au fost factorii care au dus la acest eveniment neplăcut. DIn fericire, acesta nu a fost rănit, iar pagubele nu sunt foarte mari.

20 mart. 2023, 14:36
Momente de groază pentru Gelu Duminică! Sociologul a fost implicat într-un accident de mașină

Gelu Duminică a anunțat pe pagina sa de Facebook că, din păcate, a fost implicat într-un accident rutier. Sociologul a explicat că nu este vorba despre un impact puternic și că nu a avut viața pusă în pericol, dar că evenimentul neplăcut s-a produs din cauza unui șofer extrem de agresiv. Acesta a fost lovit de către un alt autoturism implicat în trafic, al cărui șofer încerca să evite impactul cu șoferul agresiv, care nici nu a putut fi identificat.

Citește și: Un alt caz șocant în Capitală! O femeie a fost înjunghiată de partenerul ei chiar în fața blocului

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Gelu Duminică

„Sâmbătă seară, am avut o tamponare pe A2. Un bizon făcea slalom printre mașini cu vreo 200 km la oră și a tăiat fața unui microbuz de marfă care mergea liniștit pe banda 1. Omul, pentru a evita coliziunea cu bizonul și a nu ajunge în șanțul din stânga, a tras de volan stânga, m-a lovit pe mine (eu circulam regulamentar pe banda 2), a revenit pe banda 1 unde a mai lovit o altă mașină. Bizonul, bineînțeles, a dispărut în goana cu care a șicanat. Microbuzul făcut praf și celelalte două mașini cu avarii serioase. Mulțumim Bunului Dumnezeu că nu au fost victime umane, fierul fiind fier.

Cum bizonul nu a putut fi identificat (niciunul dintre cei trei șoferi implicați în tamponare nu a avut timp să vadă numărul mașinii care a șicanat), șoferul microbuzului a fost declarat vinovat că nu s-a asigurat. Din punctul meu de vedere, omul a evitat un accident și mai mare și i-am mulțumit pentru atenție și decizia luată în acea fracțiune de secundă. Și-a cerut scuze de n ori pentru ce s-a întâmplat și pentru faptul că are asigurare la EUROINS. I-am spus că pentru asigurare nu e vina lui cu a celor de la ASF care au dormit în papuci.

Ce am învățat:

1. Să-mi pun cameră video pe mașină.

2. Dacă respect oamenii din trafic să nu imi iau cea mai ieftină asigurare de pe piată.

3. Să continui să-mi plătesc asigurarea CASCO.

4. Mă bucur că toți purtam centura de sigurantă, chiar și cei care erau pe banchetă (noi eram trei în mașină). Centura ne-a păzit și ne-a ferit de un necaz mai mare!

Ceea ce vă doresc și vouă!”, a scris sociologul Gelu Duminică pe pagina sa.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de tânăra de 21 de ani găsită moartă într-un coș de supermarket: „Mă întorc, mamă”. Criminalul încă nu a fost găsit