Un alt caz șocant în Capitală! O femeie a fost înjunghiată de partenerul ei chiar în fața blocului

O femeie din Capitală a fost înjunghiată de iubitul ei, în timp ce se afla într-un taxi în fața locuinței ei. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri.

20 mart. 2023, 14:20
Un alt caz șocant în Capitală! O femeie a fost înjunghiată de partenerul ei chiar în fața blocului

https://youtu.be/Zrs-qgb4qZU

Un alt caz șocant a avut loc în Capitală. O femeie în vârstă de 31 de ani a fost înjunghiată de propriul iubit. Aceasta se afla într-un taxi care era oprit în fața locuinței sale din Sectroul 2 din București. Acum, femeia este internată în stare foarte gravă la spital. Femeia a intrat în stop cardio-repirator, iar medicii au fost nevoiți să o resusciteze.

Citește și: VIDEO Incident șocant în Gara de Nord! O femeie a fost înjunghiată de un bărbat care era îndrăgostit de ea

Incidentul groaznic a avut loc sâmbătă noapte, iar atacatorul este iubitul victimei. Acesta este un tânăr de 23 de ani. Între timp el a fost prins şi reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, fiind acuzat de „violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor”.

„La data de 18.03.2023, în jurul orei 01.20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staţionat în faţa locuinţei sale din Bucureşti, Sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuţit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală, după care a fugit de la faţa locului. Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă”, a anunţat, luni, Parchetul Tribunalului București.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost reținut sâmbătă, pentru 24 de ore. Ulterior a fost admisă și propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.  continuă cercetările cu privire la acest caz.

O altă femeie a fost înjunghiată recent

La sfârșitul lunii februarie a avut loc un incident similar, atunci când o femeie a fost înjunghiată în văzul tuturor chiar în fața Gării de Nord din Capitală.  Femeia spune că agresorul ar fi fost îndrăgostit de ea și că din cauză că nu i-a răspuns avansurilor sale acesta s-a gândit să se răzbune.

„Mă aflam în zona Gării de Nord, individul a venit mi-a dat trei cuţite, de fapt cinci, că nu a nimerit două, cu trei m-a nimerit. Sunt cusută, am plăgi. N-am avut niciodată o relaţie cu el, doar că el se îndrăgostise de mine foarte mult, dar eu nu puteam să fiu cu el, că aveam familie, aveam copii. Probabil că a devenit obsedat de mine şi din gelozie sau ură, nu ştiu ce a fost în capul lui, m-a rănit. Probabil că din cauza alcoolului sau nu ştiu ce a fost în capul lui de m-a atacat. Am mai fost ameninţată de două ori, dar n-am luat în considerare. A fost o dată verbal, nu am luat în considerare, a doua oară a fost cu cuţitul”, a spus victima, la Antena 3 CNN.

Citește și: Cristian, directorul unei școli din Tecuci, și-a pus capăt zilelor pe Drumul Morții – E 85: „Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv”