Momente de GROAZĂ pentru Lora. Artista,INTERNATĂ la o clinică renumită pentru tratamentul CANCERULUI

Cântăreaţa Lora Petrescu trece zilele acestea prin cele mai dificile momente din viaţa sa. Frumoasa blondă va fi supusă unei operaţii la o clinică din Turcia, din cauza unor probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
09 iul. 2013, 08:31
Momente de GROAZĂ pentru Lora. Artista,INTERNATĂ la o clinică renumită pentru tratamentul CANCERULUI

Zilele acestea, frumoasa Lora se află în Turcia, însă nu în vacanţă sau cu concerte, ci pentru a-şi rezolva o problemă de sănătate care necesită o intervenţie chirurgicală. Lora a dezvăluit pe Facebook că se va opera la clinica Anadolu şi că va avea nevoie de o lună pentru recuperare, însă nu a punctat afecţiunea de care suferă.

Trebuie sa ma operez si partea buna e ca timpul de refacere e de maxim o luna. E importanta tehnologia. In Romania trebuia sa stau 6 luni sa ma refac. Corpul meu vrea vacanta si o va primi„, a scris Lora pe reţeaua de socializare.

„Sper sa ma intorc perfect sanatoasa”, a mai notat artista, într-un ton optimist.

Alarmaţi, fanii au încurajat-o şi i-au urat sănătate. Clinica Anadolu este renumită pentru tratamentele împotriva cancerului, între care şi o metodă revoluţionară, cu celule stem.

Cu câteva zile înainte de a pleca în Turcia, Lora a postat, tot pe Facebook, un mesaj care părea o metaforă, dar care în condiţiile date pare mai mult decât atât: „Fiecare om rau si invidios, e ca o celula canceroasa. Daca te lasi afectat inseamna ca tu, o celula buna si sanatoasa, ai inceput batalia cu cancerul. Si oricat de sanatos ai fi si de puternic, chiar daca ai invinge, ramai cu amintirea amara ca la un moment dat te-a afectat. Raul te provoaca prin orice mijloace..cu cat esti mai bun cu atat esti un trofeu mai ravnit. Deci dragii mei, nu permiteti oamenilor rai sa va atinga..si daca totusi ajung la voi, nu le permiteti sa va afecteze. Va iubesc dragele mele celule stem”, le-a scris ea fanilor.