Momente de groază pentru Mirela Boureanu Vaida. Prezentatoarea însărcinată este disperată: Sunt într-o stare..

Mirela Boureanu Vaida este insarcinata si urmeaza sa devina mamica in primavara anului viitor. Prezentatoarea TV s-a dat singura de gol ca este insarcinata in cadrul reality-show-ului pe care il prezinta. Astăzi, Vaida a tras o sperietură soră cu moartea.    

02 nov. 2014, 18:06

Mirela Boureanu Vaida a tras o sperietură soră cu moartea, astăzi la „Mireasa pentru fiul meu”. Platoul emisiunii a fost decorat de Halloween şi moderatoarea a avut parte de un moment ce a făcut-o să urle de groază.

„Ferească Dumnezeu! De ce a trebuit să pun eu mâna prima. Nu mai pot, sunt disperată cu capul, cu nervii. O mai duc aşa încă două ore? Sunt într-o stare de nu mai zic”, a spus Mirela Boureanu Vaida după ce a tras sperietura.

Prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu” a făcut declaraţii cutremurătoare în emisiunea Simonei Gherghe. Mirela Boureanu Vaida a mărturist că până acum a pierdut două sarcini.

„Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că înainte de a fi o persoană pulică eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale. Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că uneori corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos. Poate a fost mai bine aşa… bine că nu a fost mai grav. Acum, pot vorbi despre asta pentru că am trecut de primele 20 săptămâni şi sper să fie totul bine şi să-mi strâng fetiţa în braţe şi să mă bucur. Atunci când a apărut ştirea că sunt însărcinată nu ştia nimeni din familie. A fost foarte greu pentru ai mei. Au aflat de la televizor şi a fost foarte greu pentru că şi eu mai aveam nevoie de confirmări de la medici”, a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida la Acces Direct.

Vezi şi: Mirela Boureanu Vaida a aflat sexul copilului. Află ce va avea frumoasa prezentatoare

Mirela şi soţul său Alexandru au primit o veste extraordinara: vor fi pentru prima oară părinţi.

Era singurul lucru pe care mi-l doream foarte mult şi pentru care pot spune că eram pregătită de ceva vreme. Vestea a venit pe neaşteptate, mai ales că cei din jurul meu, văzându-mi programul foarte încărcat şi agitaţia de care am parte zi de zi, nu credeau că se va întâmpla prea curând. Iată însă că, dacă Dumnezeu are planuri cu tine, ştie cum să le aranjeze pe toate„, a povestit Mirela, potrivit a1.ro.

Aşa cum se întâmplă orice minune, vestea i-a luat prin surprindere chiar şi pe viitorii părinţi.

Totul s-a întâmplat spontan, natural şi, aşa cum se spune, când ne aşteptam mai puţin. Sigur că suntem foarte emoţionaţi, că ne temem oarecum, neavând alături bunicii ( atât părinţii mei, care sunt la Iaşi, cât şi socrii, de la Cluj sunt încă în activitate), dar suntem totodată convinşi că viaţa ne va călăuzi să luăm cele mai bune decizii în prinvinţa copilului nostru„, a mai completat Mirela.

CITEŞTE ŞI Tragedie la „Mireasă pentru fiul meu”: A murit!

Frumoasa prezentatoare este mai tot timpul în atenţia telespectatorilor, însă a avut noroc până acum de o sarcină uşoară, care nu i-a afectat în niciun fel nici prezenţa la tv, nici celelalte activităţi şi angajamente.

Ca orice om precaut, m-am ferit să fac public acest moment din viaţa mea, până am trecut de o perioadă pe care mulţi o numesc critică. În urmă cu puţin timp, am mai primit o veste care ne-a bucurat enorm şi care ne-a mutat un pic atenţia către culoarea camerei bebeluşului, a hăinuţelor, a jucăriilor, dar şi către alegerea unui nume, despre care nu ştiam că poate fi atât de complicat. Asta pentru că ni s-a spus aproape sigur că vom avea o fetiţă„, a mărturisit foarte bucuroară Mirela.