Momente de groază pentru pasagerii unei aeronave Wizz Air. Aterizare de urgenţă, o pasăre a lovit unul dintre motoarele avionului

O aeronavă a companiei Wizz Air care urma să plece, joi seară, la ora 18.10, la Londra de pe Aeroportul Internaţional Sibiu s-a întors la sol la scurt timp de la decolare, iar zborul a fost anulat, după ce o pasăre a lovit unul dintre motoarele avionului. Pasagerii au fost redirecţionaţi pe alte rute, în funcţie de opţiunile personale şi posibilităţile operatorului aerian.

10 aug. 2017, 19:54
Momente de groază pentru pasagerii unei aeronave Wizz Air. Aterizare de urgenţă, o pasăre a lovit unul dintre motoarele avionului

„Zborul companiei Wizz Air, numărul 3771, de la Sibiu la Londra, cu plecarea programantă la ora 18:10, a fost anulat. După decolare, o pasăre a lovit unul dintre motoarele aeronavei, motiv pentru care pilotul comandant a decis întreruperea zborului şi întoarcerea aeronavei la sol”, a informat, joi seară, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu, Nicoleta Boborodea.

Sursa citată a precizat că, în aceste condiţii, pasageri au fost debarcaţi şi rerutaţi, în funcţie de opţiunile personale şi posibilităţile operatorului aerian.

Potrivit aceleaişi surse, o echipă de intervenţie din partea operatorului aerian a sosit deja la faţa locului, pentru evaluarea situaţiei şi stabilirea măsurilor de remediere.