Momente de GROAZĂ printre călători. Un bătrân din Bârlad a fost călcat de tren

Un bărbat în vârstă de 77 de ani din municipiul Bârlad a ajuns, duminică seara, la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman", după ce a fost acroşat de un tren care circula pe ruta Iaşi - Bucureşti.

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 07:38
Momente de GROAZĂ printre călători. Un bătrân din Bârlad a fost călcat de tren

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, a declarat că bărbatul traversa calea ferată pe pasaj de la linia 1 la linia 2, fiind acroşat de tren.

„Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Bârlad s-au sesizat cu privire la faptul că în staţia Bârlad, trenul interregio 1666 Iaşi – Bucureşti a accidentat un bărbat care traversa calea ferată pe pasaj. Persoana a rămas încarcerată sub al doilea vagon, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat pentru AGERPRES Mihaela Ştraub.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital cu leziuni la cap. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Vezi şi: Accident teribil: Un şofer cu copii în maşină a trecut peste calea ferată, deşi barierele erau coborâte VIDEO