Momente de maximă tensiune în emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Află cine a părăsit competiţia

Pe data de 7 februarie la Kanal D a avut loc premiera show-ului de frumuseţe "Supermodels by Cătălin Botezatu". Încă din prima ediţie se anunţa că emisiunea va fi una incendiară şi că toţi participanţii sunt gata să demonstreze că pot ajunge până în finală. Din păcate, planul lor nu a coincis şi cu cerinţele unui astfel de concurs, iar Cătălin Botezatu ajutat de colegii săi din juriu au eliminat un număr mare de concurenţi.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 10:44

Toţi concurenţii emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu” au încercat în primele două ediţii să profite de fiecare ocazie pentru a convinge juriul că ei sunt cei mai buni şi că merită să meargă în marea finală.

După numeroase momente tensionate, după ce nervii tuturor erau întinşi la maxim şi după ce au fost puşi la încercare în câteva probe de foc, concurenţii au aşteptat cu sufletul la gură să vadă verdictul juriului. Cum nu toţi au reuşit să treacă cu bine peste obstacolele apărute, juriul a decis să-i elimine pebisexualul George Mancu şi pe Anca.

Deşi nici unuia nu i-a plăcut să fie eliminat, Cătălin Botezatu a dorit să îi liniştească, spunându-le celor doi concurenţi că decizia eliminării este una benefică pentru viitorul lor. Mai mult decât atât, designerul a liniştit-o pe Anca spunându-i că vor mai colabora împreună, scriu cei de la WoWBiz.

DEZMĂŢ TOTAL în emisiunea lui Cătălin Botezatu. Imagini desprinse din filmele XXX FOTO

„George, eşti un personaj! Ţi-am admirat din prima curajul şi responsabilitatea, să înfrunţi şi să sfidezi oamenii care cataloghează repede şi greşit. Apreciez că vrei să faci ceva, dar lumea modellingului e prea mult pentru tine. Ţi-am spus că eşti o provocare pentru mine, dar nu ştiu unde să te încadrez, nu ştiu ce poşi fi. Nu ştiu daca e faptul că nu ţi-ai asumat sexualitatea, dar nu te pot încadra nicăieri. Dacă greşesc, asta e. Nu te văd în şedinţe foto sau prezentări nici ca bărbat, nici ca femeie. Nu vreau ca nimeni să râdă de tine, ţin la imaginea ta şi nu vreau să te expun. Dacă părăseşti competiţia e pentru că îţi vreau binele. Din păcate, ne despărţim în seara asta!”, a fost argumentul lui Cătălin Botezatu pentru eliminarea lui George.

„Au fost lucruri stângace, care se pot remedia, dar nu mai avem timp. Poate fac o greşeală în privinţa ta, sunt sigur că vom lucra împreună, nu neapărat la emisiunea asta, poate în prezentările mele sau la emisiunea viitoare. Îmi pare rău, nici tu nu mergi mai departe! Îmi pare rău!”,i-a spus Cătălin Botezatu Ancăi.

De asemenea şi Anca a oferit un răspuns la această decizie: „Nu stiu ce am gresit, mi-a calcat cineva pe trena la un moment dat. Visam sa ajung departe in acest concurs, mai departe ca pana acum. O sa mai incerc”.

Citeşte şi  Cătălin Botezatu, declaraţie EXPLOZIVĂ: „EA este amanta perfectă”