Momente de panică pe şoselele din România. O cisternă s-a răsturnat

Au fost momente de panică în Argeş, acolo unde o cisternă s-a răsturnat. Clipe de panică au fost şi în judeţul Iaşi, acolo unde un microbuz plin cu oameni a luat în mers, în județul Iași.

05 mart. 2020, 06:08
Momente de panică pe şoselele din România. O cisternă s-a răsturnat

O cisternă încărcată cu carburant s-a răsturnat pe un drum judeţean din localitatea argeşeană Vâlsăneşti, în noaptea de miercuri spre joi, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cisterna, care prezintă scurgeri, s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DJ 703, la peste 200 de metri de cele mai apropiate locuinţe. La faţa locului au intervenit o autospecială de pompieri, un echipaj cu o autospecială CBRN şi unul cu o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj cu o autospecială de descarcerare grea.

Un microbuz a luat foc în mers

Microbuzul a luat foc în mers, pe drumul dintre Podu Iloaiei și Leţcani din judeţul Iaşi. Din fericire cele zece persoane care se aflau în microbuz au reușit să se iasă din autovehicul și nimeni nu a fost rănit.

Deși pompierii au ajuns foarte repede la locul incendiului și au intervenit de urgență, microbuzul a ars în totalitate. Din primele cercetări, cauza probabilă a prinderii acestuia este o defecțiune tehnică.

Un accident teribil a avut loc şi în Cluj-Napoca. Două mașini s-au ciocnit frontal sub un pod din oraș. Soferul vinovat, în vârstă de 21 de ani, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o mașină care circula regulamentar. La fața locului au sosit echipajele de intervenție care au transportat cei patru răniți la spital. Printre ei este și un copil de 6 ani. Circulația pe strada a fost blocata mai multe ore.

Citeşte şi Ambulanţă cu pacienţi, implicată într-un accident grav. O persoană a murit FOTO şi VIDEO