Momente de panică pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea! „Am început să ne panicăm. Apăsa pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva să ne facă rău.”

Experiența America Express nu este atât de simplă pe cât și-au imaginat o parte dintre concurenți. Provocările sunt din ce în ce mai dificile, iar vedetele se confruntă cu situații inedite. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut parte de câteva momente de panică totală. Cei doi s-au temut pentru viața lor.

23 ian. 2023, 09:37
Momente de panică pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea! „Am început să ne panicăm. Apăsa pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva să ne facă rău.”
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut parte de câteva momente de panică totală

Concursul America Express este, pe zi ce trece, mai dificil pentru majoritatea concurenților. Ediția, care a avut loc în 22 ianuarie, a venit la pachet cu o serie de provocări extrem de complicate pentru vedetele din emisiune. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au trăit o panică de nedescris în mașina unui taximetrist mexican. Cei doi au declarat că s-au temut cu adevărat pentru viața lor.

Citește și: Cât a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Filmările s-au încheiat, iar concurenţii au revenit acasă: „M-am întors cu un rucsac plin de amintiri”

Concurenții au avut parte de o probă destul de complicată în ultima ediție a emisiunii. Ei au fost nevoiți să găsească metode pentru a ajunge într-o altă localitate. Aceștia s-au urcat în mașina unui mexican, însă comportamentul bărbatului i-a băgat în sperieți pe cei doi. Cătălin Bodrea și Nelu Cortea s-au temut pentru viața lor și chiar au luat în calcul să coboare din mașina bărbatului chiar dacă nu ajunseseră la destinație.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut parte de câteva momente de panică totală
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut parte de câteva momente de panică totală

Din povestirile celor doi, taximetristul de origine mexicană i-a întrebat, în primă fază, despre proba pe care trebuie să o îndeplinească, iar după ce a primit aceste informații a fost de acord să îi ducă cu mașina. Pe drum bărbatul a început să pună foarte multe întrebări despre viețile personale ale celor doi, despre ocupația lor din România și despre familiile lor.

Cătălin Bordea s-a panicat îngrozitor în mașina mexicanului

Cătălin Bordea a devenit extrem de neliniștit și a cerut bărbatului să oprească mașina, fiind convins că urmează să se întâmple ceva rău și că mexicanul nu are cele mai bune intenții. Totuși, Nelu Cortea l-a convins pe Bordea că totul este în regule și, cu chiu cu vai, au reușit să ajungă la destinație. Se pare că taximetristul mexican era foarte interesat de cum este viața în România și cum ar putea să se mute la noi în țară.

”Vorbea foarte mult și dubios. Avea schimbări bruște de comportament. Voia să-l luăm în România, că el a mai fost în Europa și să muncească acolo. Întreba cât de scump este să vină în România. Dacă el ne-a ajutat, să-l ajutăm și noi. Ne-a întrebat ce dorim și am început să ne panicăm. Poate ne face rău. Omul tot punea întrebări despre tot, de la familie, la cu ceea ce ne ocupăm. El apăsa și pe accelerație, credeam că va face stânga undeva și ne duce undeva. A fost prima oară când m-am panicat”, au povestit Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express.

Citește și: Cine a câştigat America Express 2023. Cuplul-surpriză care a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro