Sucul minune cu care Elena Gheorghe a scăpat de problemele cu stomacul. „Sistemul imunitar este mai puternic” VIDEO

Elena Gheorghe a aflat că suferă de reflux gastroesofagian, motiv pentru care a hotărât să consume un anumit suc extrem de sănătos, cu care a reuşit să învingă boala!

07 ian. 2022, 16:11
Sucul minune cu care Elena Gheorghe a scăpat de problemele cu stomacul. „Sistemul imunitar este mai puternic” VIDEO

Sucul minune cu care Elena Gheorghe a scăpat de problemele cu stomacul. Vedeta le-a vorbit fanilor ei despre sucul minune pe care obișnuiește să îl consume de aproximativ doi ani!

Sucul minune cu care Elena Gheorghe a scăpat de problemele cu stomacul

Preparatul are numeroase beneficii asupra sănătății și o ajută în lupta cu boala de care suferă. „Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina (îmi fac un smoothie). Până în ora 14 consum doar fructe și legume, fără grăsimi. Iar în partea a doua a zilei mănânc somon, salate și seara o supă cremă”, a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de căsătorie. Ce motiv a avut vedeta

Artista le-a povestit fanilor și despre beneficiile pe care îl are sucul de țelină: „Țelina conține niveluri ridicate de vitamina K și cantități apreciabile de vitamina A, vitamine B-2 și B-6, şi vitamina C și antioxidanţi importanţi. Țelina este, de asemenea, o sursă bună de nutrienți: acid folic, potasiu, mangan, acid pantotenic, fibre dietetice. Efectele sucului de țelină asupra sănătății, așa au fost ele raportate de consumatori, sunt multe, de aceea le voi prezenta în lista de mai jos doar pe cele mai importante și mai credibile: reduce balonarea, vindecă acneea, adjuvant în tratarea eczemelor și psoriazis, anti-inflamator, suport în menţinerea greutății, ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos, susține nivelul colesterolului. Pe mine m-a ajutat foarte mult în problema mea cu stomacul (reflux), îmi dă energie cum nici cafeaua nu îmi dădea, iar sistemul meu imunitar este mult mai puternic”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)