Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Fiica ei a ajuns de urgență la spital: ”De la bal la spital se pare că nu e mult”

Elena Gheorghe trece prin momente dificile. Artista este extrem de îngrijorată de starea de sănătatea fiicei sale, care a ajuns a ajuns de urgență la spital

21 oct. 2022, 13:20
Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Fiica ei a ajuns de urgență la spital: ”De la bal la spital se pare că nu e mult”

Momente extrem de dificile pentru Elena Gheorghe și familia sa! Elena Gheorghe, una dintre cele mai iubite voci din România, trece prin momente grele și asta din cauză că fiica ei este internată în spital.

Citește și Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Cum a reacționat fiica ei când a văzut-o în lacrimi FOTO

Dacă în urmă cu câteva zile, întreaga familie se bucura de fericitul eveniment la care artista a fost nașă, acum cu toții sunt îngrijorați de starea de sănătate a micuței Amelie Nicole.

Recent, artista a ajuns de urgență la spital împreună cu fetița sa în vârstă de cinci ani pe care medicii au decis să o interneze.

În ciuda programului său încărcat, Elena Gheorghe este o mamă extrem de grijulie și nu a putut să își lase micuța în grija altcuiva, așa că s-a hotărât să se interneze împreună cu ea.

Artista este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate foarte mare cu care împărtășește toate experiențele sale. Și de această data a ținut să le spună fanilor săi prin ce trece.

Artista a postat pe Instagram o poză în care apare mâna micuței sale cu branulă și alături de care a scris un mesaj.

”De la bal la spital se pare că nu e mult…”, a scris Elena Gheorghe.

Vedeta nu a dezvăluit care este motivul internării micuței Amelie Nicole.

Citește și Elena Gheorghe, anunț îngrijorător pentru fani: „Mă recuperez la domiciliu. De mâine numai eu știu ce mă așteaptă”