Momente dramatice în Brașov. Un cunoscut ziarist a fost găsit mort în casă. Avea doar 44 de ani

Cunoscutul ziarist Răzvan Boacă a încetat din viață la doar 44 de ani. "A plecat să facă un alt ziar." Colegul său din redacție a scris un mesaj emoționant pentru acesta. 

15 sept. 2021, 09:58
Momente dramatice în Brașov. Un cunoscut ziarist a fost găsit mort în casă. Avea doar 44 de ani

Răzvan Boca era foarte apreciat de colegii săi și era considerat cel mai bun tehnoredactor din Brașov. Era un om cu principii, deștept, avea memorie bună și era foarte citit. Un ziarist fin care a decis să se ocupe mai mult de partea tehnică a ziarelor și care spunea că nu își mai găsește locul în ”presa” actuală.

Citeşte şi: Doliu în lumea presei din România. Un jurnalist apreciat a murit la 65 de ani

Colegul său de redacție a scris cu lacrimi în ochi un mesaj emoționant despre cunoscutul ziarist:

„Îmi era și frică să nu greșesc ceva în scris. Pentru că Răzvan era ” full package”. Memorie, ochi, școală, citit. Un om cu principii. Solide și sănătoase. Un ziarist fin care a decis să se ocupe mai mult de partea tehnică a ziarelor. Îmi spunea că nu își mai găsește locul în ”presa” actuală. Dar tot nu a putut să se despartă de mirosul de cerneală. Și era aici, în redacție, seară de seară, poate cel mai bun tehnoredactor din Brașov. Magician. Și aseară a fost la fel. Părea puțin obosit, era singura diferență față de seara precedentă. Am lucrat împreună până seara târziu. Am glumit. Am fumat și am discutat ziarul. ”Noapte bună Răzvan, mulțumesc pentru ajutor astăzi ! Ne vedem mâine”…i-am spus la plecare. ”Noapte bună Ovidiu, toate cele bune! Pe mâine”, mi-a răspuns Răzvan, ca în fiecare seară. Mâine…nu a mai fost pentru Răzvan. A fost găsit de un prieten bun, în pat, fără suflare, astăzi după amiază. Nu avea nicio afecțiune cunoscută…Și avea doar 44 de ani. Un om ca un munte. Un artist. Un boem. Un suflet frumos. Un om BUN!


Să te odihnești în pace Răzvan ! O să faci un ziar foarte bun acolo unde ai plecat !”, a scris Ovidiu Văcaru despre Răzvan Boacă.

Citeşte şi: Doliu în presa din România! Jurnalistul Emilian Andrei a murit