Momente dramatice la X Factor: Un concurent s-a prăbuşit în lacrimi pe podea VIDEO

Rylan Clark, unul dintre cei mai buni concurenţi din cadrul spectacolului X Factor din acest an difuzat de postul de televiziune ITV1, s-a prăbuşit pe podea plângând şi suspinând, după ce a aflat că este eligibil pentru  Live Shows. 

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 15:44

Aceasta este, probabil, cea mai dramatică scenă din cadrul concursului britanic de selecţie a talentelor, X Factor, de până acum, difuzat de postul ITV1, scrie Daily Mail.

Scena în care Rylan Clark a aflat că merge în etapa finală, a spectacolelor Live i-a tăiat răsuflarea şi i-a nimicit orice putere de a se stăpâni. Tânărul a izbucnit în lacrimi şi s-a prăbuşit în hohote de plâns, copleşit de succesul, nefiind în stare să scoată niciun cuvânt.

În final, după ce judecătorul concursului, Nicole Scherzinger, a dat-o pe glumă ca să-l îmbărbăteze, lui Rylan, tânărul din Essex, care are doar 23 de ani şi tocmai a obţinut un succes colosal, a început să-i vină inima la loc. A reuşit să îi mulţumească Nicolei, noul său mentor, dar tot nu-i venea să creadă că a avut atât de mult succes.

„E o glumă? Chiar m-ai ales?”, a mai întrebat-o el pe Nicole, părând tot neîncrezător, mai ales că ea râdea în continuare, dar fără răutate, ci pentru că scena cu tânărul emoţionat i se părea caraghioasă.