Momente dramatice pentru Mircea Badea: „Eram plin de sânge pe cămaşă!”. Ce a păţit prezentatorul TV

Mircea Badea a făcut o dezvăluire șocantă în emisiunea pe care o prezintă, mai precis a vorbit despre un moment inedit prin care a trecut în timpul adolescenței. Realizatorul TV s-a rănit singur pentru a scăpa de un examen!

26 ian. 2023, 09:00
Momente dramatice pentru Mircea Badea: „Eram plin de sânge pe cămaşă!”. Ce a păţit prezentatorul TV
Momente dramatice pentru Mircea Badea: "Eram plin de sânge pe cămaşă!". Ce a păţit prezentatorul TV

Momente dramatice pentru Mircea Badea. Realizatorul TV  a fost student la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București, iar la un examen s-a prezentat fără să înveţe.  Pentru a scăpa de o eventuală restanță, s-a gândit la o soluție, astfel că a așteptat ca profesorul să nu fie atent și a început să se lovească singur până a început să sângereze.

Citeşte şi: Mircea Badea, reacţie fabuloasă după ce a fost înjurat de colegii de trust Vio, Teo şi Costel. „Atât am avut de spus!” VIDEO

„Mă și vedeam singurul cu restanță. L-am pândit și, la un moment dat, s-a întors cu spatele. Atunci mi-am dat un pumn în nas. Nu curgea sânge, deși mă durea. M-am enervat triplu. L-am mai pândit o dată pe domnul profesor și mi-am mai dat un pumn în nas. Nu că îmi spărsesem nasul… ci explodase. Era sânge peste tot”, a spus Mircea Badea.

Citeşti: Mircea Badea, umilit la restaurant. De necrezut cum a reacționat chelnerul când a văzut cât bacșiș a lăsat

Acesta a povestit că profesorul său a rămas șocant când l-a văzut plin de sânge și l-a trimis imediat la doctor, punându-l absent. Imediat cum a scăpat de examen, prezentatorul nu s-a dus la medic, ci la baie, unde s-a spălat pe față, după care a mers la film. „Când s-a întors profesorul, a țipat. Era șocat. I-am zis că nu știu ce s-a întâmplat, i-am spus că probabil am pățit așa de la stres. Eu arătam ca Dracula după cină la Castelul Bran. M-a trimis imediat la doctor. I-am zis „Nu, trebuie să dau examenul!”. El mi-a spus: „Du-te! Du-te! Te trec absent!”. După ce m-am asigurat că m-a trecut absent, m-am dus la baie să mă spăl pe față. Mi-am pus nasul la loc, apoi m-am dus la filmul „Legendele toamnei” de la Cinema Patria. Eram plin de sânge pe cămașă, dar absolut liniștit și fericit. Până la urmă, m-a trecut absent”, a mai spus Mircea Badea.